Locada maç keyfi  

Salı günü açıklanan UNESCO Kültür Miras listesine alınan Ankara 19 Mayıs Arenada,  Ankaragücü-Denizlispor maçını izlemek için yüz milyon baloncuğa bir yıllığına kiraladığımız 1910 numaralı locamızda yerimizi alıyoruz.

Haberin Devamı

Spor kompleksine girişimiz çok kolay oldu.Arabamızı bize ayrılan otoparka bıraktıktan sonra asansörle locaların bulunduğu kata çıkıyoruz.Kapıda bizi güler yüzlü hostesler karşılıyor.Kahvemizi yudumlarken, karşımızdaki ekrandan New York Dow Jones'u takip ediyoruz.Bir arkadaşımız Postmodenizm üzerine konuşurken , bir diğer arkadaşımız "Nasılsa maçı kazanırız , iddia bile galibiyetimize 1.55 oran veriyor, ben en iyisi 10 dakika erken çıkıp hemen yandaki CSO konser salonuna gidip klasik müzik dinleyeyim" diyor.Altta kalmayan bir başka sanat sever arkadaşımız ise "Beraber kalkarız , bende yandaki Küçük tiyatroda 'İHANET' adlı oyuna gideceğim" diyor.

Sağ olsun TFF sırf sosyal hayatımız sekteye uğramasın diye maçı Cuma saat 6 ' ya almış.Kendilerine,  bu nazik düsüncelerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.Bende bu arada stada giriş yapan taraftarlarımıza bakıyorum.Stadın en güzel yanı zaten bu.

Stad yaklaşık 2 dakika içerisinde 50 bin kapasiteyle dolabildiği gibi boşalması da 3 dakika sürmekte.40 bin tekerlekli otopark ise türünün tek örnegi. Maç başlıyor, ilk golü yiyoruz sonra atıyoruz, sonra bir daha atıyoruz ve kazanıyoruz.Bir gün gerçekten bu şekilde maç izler miyiz bilmiyorum ama hayali bile güzelmiş.8 de 7 oldu.Anormal bir durum yok.Yeni bir şampiyonluk bestesi yapmak lazım.Hele şu Giresun ve Ümraniye maçlarını da bir alalım gerisine bakariz. Tek olumsuzluk Alihan ve Erdem cezalı, İlhan ve Korcan sakat. İsmail hoca bir formül bulur artık.

Haberin Devamı

Yav aklıma gelmişken n'oldu bizim yeni stad ?

Yazarın Tüm Yazıları