Mehmet hem ekti, hem biçti

TRABZON’u seyretmek yavaş yavaş zevk vermeye başlıyor.

Haberin Devamı

Hele ki usta ayaklar sahneye çıktığında çok başka oluyor. Bir kere Mehmet Ekici diye bir futbolcu var. Mehmet hem ekiyor, hem biçiyor. Öyle bir zamanda füzesini yolladı ki, kaleci Gökhan bile topu ancak filelerde görebildi. 29. dakikada Salih’in sakatlanıp oyundan çıkmasıyla Trabzon’un çehresi değişti.
Bosingwa gerçek yerinde oynamaya başladı. Sevgili Ersun Hoca, bizleri Bosingwa’yı seyretmekten mahrum etme. Geçen haftaki gibi Bosingwa gerçek yerinde oynamaya başladığında Trabzonspor’a inanılmaz bir hareketlilik getirdi. Portekizli futbolcu 45’te öyle bir depar attı ve öyle bir orta yaptı ki, Cardozo’ya kafasıyla dokunmak kaldı. İlk yarıda Trabzon’un muhteşem üçlüsü Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve Özer, rakiplerine göz bile açtırmadı.

ERKAN AYAKTA TUTTU

İkinci yarı başlıyor ve şaşırıp kalıyoruz. Trabzon sanki maçı bitirmiş ve üç puanı cebine koymuş gibi... Fırtına, oyunu kendi sahasında kabul ederek rakibine davetiye çıkartıyor. Bu nazik daveti Anıl geri çevirmiyor ve kalabalık Trabzon defansının arasından göstere göstere kafa ile golünü atıyor. Skor 2-1 oluyor ama Trabzon’da değişen bir şey yok.
Yine ‘maçı kazandık’ havasındalar. Erciyes, oyunu Trabzon yarı sahasına yıkıyor ve beraberlik arıyor. Trabzon’da Erkan ve Bosingwa takımı ayakta tutmaya çalışıyor ama bir yere kadar. İkinci yarıdaki Trabzonspor’un ne tadı var ne de tuzu. Son dakikalarda ise Erciyesspor tüm riskleri alarak golü bulmak istedi ama beceremedi. İkinci yarıdaki Trabzonspor’u beğenmesek bile üç puan çok önemliydi. Bu 2. yarıdan Ersun Hoca gereken dersleri çıkaracaktır.

Yazarın Tüm Yazıları