Yaz için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Yaz için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 16:20

Spor yapmak için tek bir spor salonuna bağlı kalmak mecburiyetine son veren Sports & Merits yaza geri sayıma başladı.

Haberin Devamı

Siz de kış boyunca aldığınız kilolarla fit görünümden uzaklaştıysanız Sports & Merits’in anlaşmalı spor merkezlerine tek üyelikle ulaşma imkanı sağlayan sistemine dahil olun, yaza kadar incelin sıkılaşın.

En esnek spor merkezi olarak, çalışanlara, yoga, fitness, yüzme, kick box, dans gibi 40’ı aşkın branşta spor yapma imkanını, istenen gün ve saatte, anlaşmalı lokasyonlarda tek üyelikle en uygun fiyata sunan Sports & Merits, İstanbul, İzmir ve Ankara’da, yakında tüm Türkiye’de.

Yaz için geri sayım başladı

 

Tek bir kulüp üyeliğinden daha da uygun fiyat

S&M’in Premium ve Klasik üyelik paketlerinden birini seçtiğinizde, akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden, o an çevrenizde bulunan üye spor merkezlerinden tercih ettiğinize gidebilir, ihtiyacınıza uygun spor branşını istediğiniz süreyle yapabilirsiniz. Üstelik bu servisi tek bir kulüp üyeliğinden daha uygun fiyata alabilir, yıllık üyeliklerde üyeliğinizi sınırsız dondurabilir, arzu ettiğinizde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sabah evinizin yakınında streching, öğlen ofisiniz çevresinde kardiyo, akşam katılacağınız davet öncesinde spinning, ya da iş seyahati için şehir dışında, dilediğiniz üye spor merkezinde, günde, saatte, istediğiniz branşta spor yapma imkanı sunan S&M, üye olduğu tek spor merkezinin imkanlarıyla sınırlı kalmak istemeyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!