Volkan Demirel dümene geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Volkan Demirel dümene geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 08:07

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde arkadaşlarıyla toplantı yaptı.

Haberin Devamı

Kritik Akhisar Belediyespor maçında kalede olacak tecrübeli file bekçisi takım arkadaşlarına seslendi: “Başakşehir ile G.Saray’ın karşılaştığı haftada kayıp yaşama lüksümüz yok.”

Şampiyonlar Ligi hedefini kovalayan Fenerbahçe, rakiplerinin birbirleriyle karşılaştığı haftada tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Akhisar Belediye ile bugün kritik bir maç oynayacak. Sarı-lacivertlilerin 3 puan parolasıyla çıkacağı karşılaşmada kalede değişiklik yaşanması bekleniyor. Sakatlıktan çıkan ve Kayseri ile oynanan kupa maçında hazır bir görüntü veren kaptan Volkan Demirel'in kaleyi bu maçta Fabiano'dan devralacağı öğrenildi.

BU FIRSAT KAÇMASIN
Uzun sakatlık döneminin ardından yeniden formasına kavuşan Volkan dün idman sonrası arkadaşlarıyla kısa bir konuşma yaptı. Başakşehir ile G.Saray'ın karşılaştığı haftada kayıp yaşamamaları gerektiğini vurgulayan kaptan Volkan, "Bu fırsat kaçmasın, 3 puanı alıp avantaj kazanalım. Galatasaray derbisine de moralli gidelim" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

VOLKAN'IN MELEKLERİ!
İkinci kez baba olmaya hazırlanan Volkan Demirel dün ailesiyle vakit geçirdi. Eşi Zeynep Demirel ve küçük kızı Yade ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylayan tecrübeli kaleci altına, "Meleklerim" notunu düştü. Bu kare binlerce beğeni aldı.

DERBİ ÖNCESİ SARI ALARM
Fenerbahçe'de 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Simon Kjaer, Gregory van der Wiel, Volkan Şen, Mehmet Topal, Miroslav Stoch ile Ozan Tufan, bugünkü Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görmeleri durumunda, ligin 28. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. (Sabah)

BAKMADAN GEÇME!