Van Bronckhorst’tan vazgeçen Beşiktaş yönetimi rotayı Mircea Lucescu'ya çevirdi

Güncelleme Tarihi:

Van Bronckhorst’tan vazgeçen Beşiktaş yönetimi rotayı Mircea Lucescuya çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2024 07:00

Samet Aybaba, Mircea Lucescu ile görüşmek için Romanya’ya gitti. Bugün kararını bildirmesi beklenen 78 yaşındaki teknik adamın, kendisi gelmediği takdirde oğlu Razvan’ı önereceği belirtildi.

Haberin Devamı

Teknik direktör arayışını sürdüren Beşiktaş’ta rota yeniden Romanya’ya döndü... Prensipte el sıkışılan Giovanni Van Bronckhorst’un imza atmak için transfer edilmelerini şart koştuğu yardımcı antrenörlerle anlaşma sağlayamayınca Hollandalı çalıştırıcıdan vazgeçen yönetim, Mircea Lucescu’ya yöneldi.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, tecrübeli teknik adamla görüşmek için dün Romanya’ya gitti. 78 yaşındaki Rumen hocanın Aybaba ile bugün yapacağı toplantının ardından kararını bildirmesi bekleniyor. Takım çalıştırmaya sıcak bakmayan Mircea Lucescu’nun, kendisi gelmediği takdirde, halen Yunanistan Ligi’nde lider PAOK’un başında bulunan oğlu Razvan Lucescu’yu tavsiye edeceği öğrenildi.Bu arada Beşiktaş’ın gündemine, Gaziantep FK’yi çalıştıran Mariusz Sumudica’nın da geldiği, Rumen çalıştırıcının menajeriyle bir görüşme yapıldığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!