Ümit Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyetine mağlup oldu

Güncelleme Tarihi:

Ümit Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyetine mağlup oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2023 01:37

Ümit Milli Takımı, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Grubu ilk maçında İrlanda Cumhuriyeti’ne deplasmanda 3-2 yenildi.

Haberin Devamı

Ümit Milli Takımı, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Grubu ilk maçında İrlanda Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Cork şehrinde Turner’s Cross Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Estonya Futbol Federasyonundan Joonas Jaanovits yönetti. Jaanovitsin yardımcılıklarını ise Aron Harsing, Riivo Stolts ve Karl Koppel yaptı.

Karşılaşmaya ev sahibi İrlanda Cumhuriyeti; Keeley - Lawal, Garcia, Healy, Moran, Curtis, Murphy, Roughan, Grehan, Kenny ve Adeeko 11iyle sahaya çıktı. Ay-yıldızlılar ise; Doğan Alemdar - Uğur Kaan Yıldız, Ravil Tagir, Serdar Saatçı, Yasin Özcan, Cem Türkmen, Bartuğ Elmaz, Aksel Baran Potur, Erencan Yardımcı, Kenan Yıldız ve Enis Destan ile sahadaydı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip İrlanda Cumhuriyeti 3-2 kazandı. İrlanda Cumhuriyetine galibiyeti getiren golleri; 56ncı dakikada Moran, 87nci dakikada penaltıdan Gilsenan ve 90+6ncı dakikada Emakhu kaydetti. Ay-yıldızlıların golleri ise 22nci dakikada penaltıdan Kenan Yıldız ve 76ncı dakikada Cihan Çanak’tan geldi.

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Grubu 2nci maçında 12 Eylül Salı günü TSİ 19.30da İtalya ile Kocaeli’de karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!