Tümer Metin'den 'gol krallığı' iddiası! 'Mauro Icardi ve Edin Dzeko'ya sorsalar...'

Güncelleme Tarihi:

Tümer Metinden gol krallığı iddiası Mauro Icardi ve Edin Dzekoya sorsalar...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 10:25

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk mücadelesi verdiği tarihi sezonda gol krallığı yarışı da büyük heyecana sahne oluyor. Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, bu yarışla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Haberin Devamı

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin evinde Adana Demirspor'u mağlup ettiği maçı değerlendirirken Edin Dzeko'nun performansına övgüler yağdırdı.

Metin gol krallığında çekişen Edin Dzeko ve Mauro Icardi ile ilgili bir iddia da ortaya attı. Tümer Metin, konuyla ilgili "Icardi'nin gol krallığını önemsediğini düşünüyorum ama Dzeko'nun önemsediği şeyin Fenerbahçe'nin şampiyonluğu olduğunu düşünüyorum. Tabii ister gol krallığını. Icardi'ye sorsalar... İkisini de istediğinden eminim ama Dzeko'ya tercih hakkı verseler, hiç umrunda olmaz gol krallığı... Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tercih eder. Çizilen imaj o." ifadelerini kullandı.

BALIC: "ENNER VALENCİA PENALTIDAN 15 GOL ATTI"

Elvir Balic de Tümer Metin'in sözlerinin ardından vatandaşına destek verirken, "Dzeko öyle bir karakter... Enner Valencia'yı hatırlayın. 30 golün 15'i penaltıdan. O da bir meziyet. Penaltı atmak da forvet için ayrı bir avantaj." dedi.

Haberin Devamı

KRALLIKTA 1 ADIM ÖNDE

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın çekiştiği sezonda gol krallığında da müthiş bir yarış var. Ligin 31 haftalık bölümünde Edin Dzeko, fileleri 19 kez havalandırdı. Mauro Icardi ise 18 kez gol sevinci yaşadı.

Ligdeki şampiyonluk yarışı kadar hangi oyuncunun krallığı zirvede bitireceği şimdiden merak konusu.

ICARDI İTALYA'DA İKİ KEZ GOL KRALI OLDU

Mauro Icardi, gol krallığını üçüncü kez elde etme amacında...

Arjantinli golcü; 2014-15 sezonunda 22 gol, 2017-18 sezonunda ise 29 golle Serie A’da gol kralı olmuştu.

EDİN DZEKO'NUN 3 GOL KRALLIĞI BULUNUYOR

Edin Dzeko, kariyerinde üç kez gol kralı oldu. Dzeko, 2009/10 sezonunda Wolfsburg formasıyla 22 kez ağları havalandırarak gol kralı oldu.

2016/2017 sezonunda Serie A'da 29 golle krallığa ulaşan Boşnak golcü, aynı sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 8 gol atarak zirvede yer aldı. 

Öte yandan Dzeko, 1 Nisan 2017'de, tüm müsabakalarda sezon boyunca toplamda 33 gol atan ilk Roma oyuncusu olmuş ve Rodolfo Volk ile Francesco Totti'nin ortaklaşa elinde bulundurduğu 32 gollük rekoru geçmişti.

Tümer Metinden gol krallığı iddiası Mauro Icardi ve Edin Dzekoya sorsalar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!