Trabzospor taraftarı şampiyonluk öncesi meydanları doldurdu! Sabah saatlerinden itibaren...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2022 14:49

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile yaptığı maçla şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemek isteyen Trabzonspor'da taraftarlar, şehir merkezinde toplandı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Trabzonspor, mücadeleden 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Uzun yıllar sonra gelecek olan şampiyonluk öncesi bordo-mavili taraftarlar, erken saatlerde şehirde kutlamalara başladı.

15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'na akın eden taraftarlar, burada takımları lehine tezahüratlar yaptı ve meşaleler yakarak şampiyonluk sloganları attılar.

Taraftarların maçı izleyebilmeleri için 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı ile Avni Aker Millet Bahçesi'ne de dev ekranlar kuruldu.

Trabzospor taraftarı şampiyonluk öncesi meydanları doldurdu Sabah saatlerinden itibaren...

SİLAHLI KUTALAMAYA KARŞI SEFERBERLİK

’Mutluluğa kurşun sıkmayın’ afiş ve pankartlarıyla donatılan, ’Lütfen silaha sarılmayın’ anonsları yapılan kentte, 3 bin personelle üst düzey güvenlik tedbiri uygulanacak.

Haberin Devamı

Duyarlılık çağrısında bulunan Vali İsmail Ustaoğlu, "Mutluluğu hüzne çevirecek herhangi bir hareket veya olumsuzluğu yapmamamız lazım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!