Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik'ten şampiyonluk, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ve Berat Özdemir açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporun yıldızı Marek Hamsikten şampiyonluk, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ve Berat Özdemir açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2021 16:49

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Marek Hamsik'in açıklamaları şu şekilde:

"Lider olmaktan mutlu ve gururluyuz. Zirvede kalmanın zor olacağını biliyoruz. İşime ve hayatın tadını çıkarmaya odaklanmış durumdayım. Şu an Türkiye'de büyük bir takımın formasını giyiyorum. Bu formayla şampiyonluk mücadelesi veriyor olmak beni mutlu ediyor. Üst seviyelerde oynamak istediğim için Trabzonspor'a geldim."

"Bu şehrin hayali şampiyonluk. Bunun farkındayım ama henüz 10 maç tamamlandı. Ligin tamamında namağlup gitmek kolay olmayacak. İşler kötü gittiğinde de taraftardan destek bekliyoruz."

"Takım arkadaşlarımın hakkımdaki olumlu yorumları performansımı yukarıya çıkartmamda yardımcı oluyor. Sahada geçireceğiniz 1 saatlik idman süresi, fit kalmak için yeterli değil. Yediklerinize, içtiklerinize, uykunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Ben de yaşımı düşünerek bunlara dikkat ediyorum."

Haberin Devamı

"Uğurcan Çakır, harika bir kaptan. Buranın yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri. Takımımızda tecrübeli arkadaşlarımız da var ve birbirimize yardım ederek işimizi yapmaya çalışıyoruz. Abdülkadir Ömür bence Türkiye'nin en büyük yeteneklerinden bir tanesi. Zaten bunu herkes biliyor. Son maçta da bizim için çok büyük. bir roldeydi. Berat'a ''böyle devam edersen, ileride milli takım'a seçilirsin'' demiştim ki seçildi ve oynadı."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!