Trabzonsporlu taraftarlardan şampiyonluk yorumları!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporlu taraftarlardan şampiyonluk yorumları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2022 07:00

Trabzonspor'a ömrünü adayan taraftarlar, şampiyonluğu ve yaşadıkları sevinçleri anlattı.

Haberin Devamı

Şampiyon Trabzonspor’a ömrünü adayan taraftarlardan Mustafa Bıyık, bordo mavili kulübün kendisi için ne anlam ifade ettiğini çarpıcı sözlerle dile getirdi.

“Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmaktan her zaman gurur duyduk. Ama bu sene yaşadığım gurur bir başka oldu” diyen Bıyık, şöyle devam etti: “Çocukluğumuzun idolü olan, Trabzonspor denilince akla ilk gelen kişilerden rahmetli duayenimiz Özkan Sümer bizim bordo mavi sevdamızı şu sözlerle çok güzel özetlemiştir: ‘Trabzonspor bir kulüpten daha fazlasıdır. Dalgaların ve yaylaların sesi, ormanların gizidir. Kemençenin sözüdür, bebelerin ninnisi, ninelerin türküsü, yaşlıların öyküsü ve gençlerimizin tutkusudur.’

BU TAKIMIN RUHUNU SEVİYORUM

Biz Trabzonspor’u sadece galibiyetleri için değil, kendisine gönül veren bizlerin ruhunu yansıttığı için tutuyoruz. Başkaldırışını, tutkusunu ve tüm uğradığı haksızlıklara rağmen kenetlenmesini seviyoruz. Trabzonlu bir çocuğun ilk hayalidir Trabzonspor’un şampiyonluğu. Bizim bütün hayatımız bu sevdanın peşinde geçti. Bu takımı sadece futbolda başarılı olacak diye sevmiyoruz. Biz bu takımın ruhunu, örnekliğini, felsefeye katkısını, şehirle bütünleşmesini seviyoruz.”

Haberin Devamı

ÇOK ŞAMPİYONLUK GÖRECEĞİZ

Trabzonspor’un şampiyon olması tüm taraftarları sevince boğdu. o taraftarlardan biri olan Turgay Ömür, duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

· Turgay bey sizi tanıyabilir miyiz?

1974’te Trabzon’da dünyaya geldim. Evimiz Avni Aker Stadı’nın bulunduğu mahalledeydi. Çocukluk yıllarım Trabzonspor’un gol sesleri altında geçti. Trabzonspor gol attığında stattan gelen ‘goool’ sesi tüm mahallede yankılanırdı

HER AÇIDAN GÜÇLÜ OLMALIYIZ

·Bu yıl kazanılan şampiyonluk sizin için ne ifade ediyor?

Ömrümüzün ilkbaharında yani çocukluk yıllarımızda çok şampiyonluklar gördük. Yazımız çok boş geçti. Fakat sonbaharımız bugün başladı ve çok şampiyonluklar göreceğiz. Bu şampiyonlukta emeği olan futbolcularımızdan Abdülkadir Ömür’ün ailemizin bir ferdi olması da ayrıca bizi gururlandırıyor.

· Başarıların kalıcı hale gelmesi için bundan sonra neler yapılmalı?

Haberin Devamı

Trabzonspor her zaman İstanbul’un üç büyüklerinden çok daha güçlü olmak zorunda. Biz onlara denk takım kurduğumuzda şampiyon olamıyoruz. Her zaman onlardan güçlü olmak zorundayız. Sadece saha içinde değil saha dışını da hesap etmek zorundayız.

TRABZONSPOR BENİM İÇİN BİR KULÜPTEN ÇOK DAHA FAZLASI

Trabzonlu iş insanı Semih Sarıalioğlu, gönül verdiği Trabzonspor’un şampiyonluğunu şu sözlerle kutladı: “Ben Semih Sarıalioğlu; bu topraklarda doğmuş, büyümüş ve şehre yatırım yapmış biri olarak bordo mavi renklere olan tutkum tarif edilemez. Trabzonspor benim için bir kulüpten çok daha fazlasıdır. Amatör kulüplerde başkanlık sürecinde yapmış olduğum çalışmaların da temeli; şehrin çocuklarına ve gençlerine Trabzonspor sevgisini aşılamak, gelişimlerine katkı sağlamaktır. Şampiyonluğu en içten dileklerimle kutlar, kulübüme başarılar dilerim...”

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!