Trabzon'da stada giremeyen binlerce taraftar maçı dev ekranlardan izledi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda stada giremeyen binlerce taraftar maçı dev ekranlardan izledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2022 21:16

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanan Trabzonspor-Antalyaspor maçını tribünden izleyemeyen binlerce taraftar, şehir merkezinde iki ayrı noktada oluşturulan meydanlarda takımlarını desteklediler.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi iş birliği ile karşılaşmaya bilet bulamayan taraftarlar, Atatürk Alanı ve eski Hüseyin Avni Aker Stadı'nın yerine yapılan Millet Bahçesi'nde karşılaşmayı dev ekranlardan takip ettiler.

Bazı taraftarlar iftarlarını evlerinden getirdikleri yiyeceklerle meydanlarda açarken, çoğunluğu ise restoranlarda ve lokantalarda yemek yiyerek maç saatini bekledi.

Bordo-mavili taraftarlar, iftarını açtıktan sonra karşılaşmayı dev ekrandan izlediler. Karşılaşmanın hemen başında Cornelius’un şampiyonluğu ilan eden golü sonrası ise taraftarlar büyük sevinç yaşadılar.

STAT HINCA HINÇ DOLDU

Trabzonspor taraftarları 41 bin 461 seyirci kapasiteli Medical Park Stadyumunu doldurdu. Trabzonspor’un Fraport TAV Antalyaspor’u konuk ettiği maça bordo-mavili taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yurt içi ve yurt dışından Trabzon’a gelen taraftarlar, takımlarına destek oldu. 

Mücalede öncesinde ise stat önünde mahşeri kalabalık oluşurken bordo-mavili takımı taşıyan otobüs taraftar yoğunluğu nedeniyle stada gitmekte zorlandı.

POLİSTEN TARAFTAR PROVASI

Karşılaşma öncesinde maçta görevli olan güvenlik ekipleri saha içinde uygulamalı prova yaptı. 40 binden fazla taraftarın sahaya girişini ve zemine zarar vermesini engellemek üzere çember oluşturarak prova yaptı.

AĞAOĞLUNDAN TARAFTARA VİDEOLU MESAJ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan videoyla taraftarlara kutlamalarda silah kullanılmaması çağrısı yaptı. Başkan Ağaoğlu taraftarlara, "Coşkumuzu tribünde, sokaklarda, şehrin caddelerinde ve evlerimizde doyasıya yaşayalım. Bu kutlu günde yalnızca birbirimize sarılalım. Biz o gün şampiyonluğu 61 pare top atışıyla sizler için kentte kutlayacağız. Sizlere sözüm olsun" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Trabzonda stada giremeyen binlerce taraftar maçı dev ekranlardan izledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!