Tolunay Kafkas'tan maç sonu tepki: Küme düşmek şerefsizlik değildir

Güncelleme Tarihi:

Tolunay Kafkastan maç sonu tepki: Küme düşmek şerefsizlik değildir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2024 20:31

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Süper Lig'in 31. haftasında Sivasspor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından sert açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivasspor'a 1-0 kaybettikleri maçın ardından konuştu.

Süper Lig'in iki takımdan ibaret olmadığını söyleyen Kafkas, "Türk futbolunda doğruyu en kanlı haksızlıktan bile ayırt etmek artık mümkün değil. Bunu bir bütün haline getirdiler. Yukarıda konuşuyorlar, yapıyorlar... Bu lig iki takımdan ibaret değil kardeşim. Ben emekçi bir insan olarak, 40 yılımı bu işe vermiş adam olarak konuşuyorum. Golden önce faul var falan... Hakemlere bir şey söylemiyorum. Aşağıda can mücadelesi veren insanlar var. Hayatını bu işe koymuş insanlar var, başkanlar var. Herkes dikkatli olacak yani. Bu ülke iki kulüpten ibaret değil! Bir sürü şey oluyor, iş raydan çıktı. Kimse Karagümrük'ü ve bizleri hafife almasın." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HERKES, HER MAÇI İYİ YÖNETSİN"

Hakem kararlarını eleştiren Tolunay Kafkas "Önemli mesajlar söylüyorum çünkü bizler bu işin içerisindeyiz... Ben, Samet Hoca, Rıza Hoca, Şenol Hoca, Fatih Hoca... 50 yıldır bu işin içindeyiz. Benim de 40. yılım. İş şeyden çıktı... Bizim de göz yaşlarımız var. Herkes, her maçı iyi yönetsin. Küme düşmek şerefsizlik değildir! Şampiyonluk da kahramanlık meselesi değildir. Bir oyundur. İyi takım kurarsın, iyi hoca getirirsin ve olursun. Bir spor adamı ve teknik direktörün ötesinde konuşuyorum. Hiçbir zaman bir teknik direktör gibi olmadım, ötesi olmaya çalıştım. Bilgimle ve entelektüelliğim ile... Gerçekten iş şeye geldi yani!" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!