Süper Lig'de en centilmenler Morutan ve Avcı!

Güncelleme Tarihi:

Süper Ligde en centilmenler Morutan ve Avcı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2024 07:00

Sakatlanma pahasına rakibine atılan şişeyi engelleyen Olimpiu Morutan ve davranışı nedeniyle hakemden özür dileyen Abdullah Avcı bu ayki ödüllerin kazananı oldular.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) düzenlediği Fair Play Ödülleri’nin Şubat 2024 dönemi sahipleri belirlendi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda ‘En Centilmen Futbolcu’ ödülü Ankaragücü’nden Olimpiu Morutan’a ve ‘En Centilmen Teknik Direktör’ ödülü Trabzonspor’dan Abdullah Avcı’ya verildi. · MORUTAN 18 Şubat 2024 tarihinde oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçında sarı-lacivertli tribünlerden konuk ekip oyuncusu Berkan Kutlu’ya fırlatılan su şişesini kendi sakatlanma riskini göze alarak anlık bir kararla engellemesi dolayısıyla ödüle layık görüldü. Abdullah Avcı ise Yukatel Adana Demirspor’u 1-0 yendikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamasında, müsabaka esnasında gördüğü sarı kart konusunda hakemin haklı olduğunu söylemesi ve sarı kart görmesine sebep olan davranışından dolayı özür dilemesi nedeniyle ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER'E TAKDİR

Başakşehir ile oynadıkları maçta bir pozisyonda topun kendisinden çıktığına dair hakemi uyaran G.Saraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın bu davranışı ‘takdire değer’ olarak kurul tarafından kayıtlara geçirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!