Stefan Kuntz: Vargas’ın futbolcu kardeşi olsa!

Güncelleme Tarihi:

Stefan Kuntz: Vargas’ın futbolcu kardeşi olsa
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2023 07:00

Santarelli örneği veren Kuntz ‘Yabancı hocalara güven duyulabilir diye düşünüyorum’ dedi ve ekledi. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz BTC ile TFF arasındaki 4 yıllık imzanın tarafların birbirlerine güvenini gösterdiğini belirtirken “Biz de A Milli Takım’dan genç ve yıldız takımlara kadar böyle bir güven oluşturmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Kazımcan ve Bertuğ’u U21’den A Milli Takıma alarak onlara bu güveni gösterdiklerini belirten Alman çalıştırıcı “Bizim de seyircilerimizin bize olan güvenini sürdürmemiz gerekiyor. O yüzden de elemeden çıkıp Almanya’da da başarılı bir sonuç elde etmek istiyoruz ki bu güveni boşa çıkarmayalım.” Güven dendiğinde konunun otomatik olarak Filenin Sultanları’na geldiğini belirten Kuntz şöyle devam etti:

MESAJ YOLLADI

“Çünkü orada yabancı bir meslektaşım takımın başında ve büyük bir başarı kazandılar. Dolayısıyla yabancı hocalara güven duyulabilir diye düşünüyorum. Sanırım Vargas ailesine şunu sormamız gerekiyor: ‘Vargas’ın futbol oynayan bir kız kardeşi var mı?’ Belki erkek kardeşi de vardır. Çünkü Avrupa Şampiyonası için şansımızı yükseltir.

KANARYA’NIN MiLLi GURURU

Haberin Devamı

Ankaragücü galibiyetiyle milli araya lider giren Fenerbahçe, milli takımlara en çok oyuncu gönderen takım olarak da zirvede. Sarı lacivertlilerde kadroda yer alan 14 futbolcu ülkelerinden davet aldı. Kanarya’da 5 isim Kuntz’dan davet alırken A Milli Takıma da en fazla futbolcu gönderen takım da Fenerbahçe oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!