Sporda 23 Nisan coşkusu!

Güncelleme Tarihi:

Sporda 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2023 07:00

Tüm kulüpler kutlama mesajı yayımlarken F.Bahçe, Hatay’da depremzede çocuklar için özel etkinlik düzenledi. Beşiktaş’ta da depremzede, özel ve kimsesiz çocuklar Ümraniye’de 23 Nisan Şenliği’nde bir araya geldi.

Haberin Devamı

23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi spor camiasında da büyük bir coşku ile kutlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu sosyal medya hesabından “En güzel günler sizlerin olsun çocuklar! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” paylaşımı yaptı. Başta 4 büyükler; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere tüm kulüpler ve spor federasyonları bu anlamlı gün için kutlama mesajları yayımladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Hatay'daydı

F.Bahçe Kulübü dün ayrıca depremin en çok zarar verdiği illerin başında gelen Hatay’da çocuklar için çok özel bir 23 Nisan organizasyonu düzenledi. Başkan Ali Koç ve yöneticilerin de katıldığı 23 Nisan Hatay Dörtyol Çocuk Şenliği’nde depremin acılarını unutmaya çalışan minikler ve aileleri keyifli bir gün geçirdi. Volkan Demirel’in de katıldığı bu özel organizasyonun son bölümünde Koç ve yöneticiler çadırkentte bulunan aileleri ziyaret etti. Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği de Samandağ’da çocuklarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Sporda 23 Nisan coşkusu

BEŞİKTAŞ'TAN 2 FARKLI ETKİNLİK

Beşiktaş da dün 2 etkinliğe ev sahipliği yaptı. 23 Nisan Çocuk Şenliği; asbaşkanlar Emre Kocadağ ve Serhan Çetinsaya ile futbolcular ve çalışanların çocuklarının yanı sıra depremzede, özel ve kimsesiz çocukların, Beşiktaşlı sanatçılar; Zafer Algöz, Feridun Düzağaç, Ömür Gedik, Berkay Ateş, Arzu Oruç, Fatih Koyunoğlu, Yağızcan Konyalı ile Birol Can ve medya mensuplarının katılımlarıyla Ümraniye’de düzenlendi. Vodafone Park’ta da BJK-Kabatş Vakfı Okulları’nın idari ve öğretmen kadrosu ile öğrenci ve velilerinin katılımlarıyla kutlama yapıldı.

HATAY'DA GÖNÜLLER BİR OLDU

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nin Hatay Samandağ’da düzenlediği şenliğe Volkan Demirel de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!