Yeni Malatyaspor'dan protesto! Antalyaspor maçının ilk 20 saniyesinde...

Güncelleme Tarihi:

Yeni Malatyaspordan protesto Antalyaspor maçının ilk 20 saniyesinde...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2022 13:53

Süper Lig'in 26. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Yeni Malatyaspor'da futbolcular, maçın başlangıç düdüğünden sonraki 20 saniyede hareketsiz kalarak maaşlarını alamamalarını protesto etti.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 26. hafta maçında Antalyaspor'u konuk eden Yeni Malatyaspor'da futbolcular, maçın başlangıç düdüğünden sonra 20 saniye hareketsiz kalarak maaşlarını alamamalarını protesto etti.

Yeni Malatyaspor yedek kulübesi de kenarda kol kola girerek protestoya katıldı.

Maça başlayan Antalyasporlu futbolcular da 20 saniye boyunca aralarında pas yaparak rakip oyuncuların protestolarına destek verdi.

TARAFTAR ALKIŞLADI

Oyuncuların 20 saniyelik protestolarına tribünlerdeki taraftar da alkışlarla destek verdi.

SUMUDICA, OYUNCULARIN 5 AYDIR PARA ALAMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Yeni Malatyaspor'un eski teknik direktörü Marius Sumudica, oyuncuların yaklaşık 5 aydır paralarını alamadıklarını söylemişti.

HAFTA İÇİ İDMANA ÇIKMADILAR

Paralarını alamayan Yeni Malatyasporlu futbolcuların Perşembe günü antrenmana çıkmayı reddettiği iddia edildi. Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesaplarından Perşembe günüyle ilgili bir antrenman paylaşımı veya bilgi aktarımı yapmadığı görüldü.

Haberin Devamı

"ANTRENMANSIZ OYNAMAK ÇOK ZOR"

Yeni Malatyaspor teknik sorumlusu Atila Gerin, maç sonrasında protestoyla ilgili konuştu.

Maçtan önce takımın 2 gündür antrenmanlara çıkmadığı sorusuna da cevap veren Gerin, “Yönetimle görüşmeler sürüyor. Gerek Adem Büyük hocamız gerekse de diğer arkadaşlar yönetimle görüşüyor. Başkan da geldi zaten burada. Bu görüşmelerden sonuç almaya çalışıyoruz. Netice de ortak bir noktada buluşacağız” dedi.

Bundan sonra da futbolcuların antrenmanlara çıkıp çıkmayacağı sorusu üzerine de Gerin, “Matematiksel olarak her şey bitmedi. Oyuncularla şimdi gidince tesiste konuşuruz, hepsinin işi bu çünkü. Antrenmansız oynamak zor çünkü. Bunu da yönetimle ciddi bir şekilde görüşeceğiz. Bu işi bugün sonuca bağlarız” diye konuştu.

*Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır

Yeni Malatyaspordan protesto Antalyaspor maçının ilk 20 saniyesinde...

Yeni Malatyaspordan protesto Antalyaspor maçının ilk 20 saniyesinde...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!