Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Hedef İtalyan hoca...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçede sürpriz gelişme Hedef İtalyan hoca...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 20:27

Basketbolda hem Avrupa hem de ligde hedeflerinin gerisinde kalan Fenerbahçe Beko'da Igor Kokoskov'un yerine İtalyan hocanın gelebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Futbolda yıllardır şampiyonluk hasreti çeken ve Başkan Ali Koç'un göreve gelmesinden bu yana 6 farklı teknik direktörle çalışan Fenerbahçe'de, basketbolda da hayal kırıklığı yaşanıyor.

Geçen sezon EuroLeague şampiyonluğu yaşatan efsane Koç Zeljko Obradovic'le yollarını ayırmak durumunda kalan sarı lacivertliler, yerine yine bir Sırp çalıştırıcı Igor Kokoskov'u getirmişti. 

Uzun yıllar NBA'de görev alan ve sarı lacivertlilere gelmeden önce Sırbistan Milli Takımı'nın başantrenörlüğünü yapan Igor Kokoskov, Fenerbahçe'de ilk senesinde beklentinin uzağında kaldı.

Normal sezonun 7. bitirdiği EuroLeague'de Play-Off Çeyrek Final'inde CSKA Moskova'ya elenen sarı lacivertli takım, Final Four başarısı gösteremezken ligde de şampiyonluğu kaptırdı.

Fenerbahçe Beko, EuroLegue'de şampiyon olan Anadolu Efes'le Basketbol Süper Ligi Final'inde karşılaşırken turuncu lacivertlilere serilerde 3-0 kaybederek şampiyonluğu kaptırdı.

Haberin Devamı

Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçede sürpriz gelişme Hedef İtalyan hoca...

KOKOSKOV'UN KREDİSİ TÜKENDİ İDDİASI

Sarı lacivertlilerde hayal kırıklığıyla kapanan sezonun ardından Igor Kokoskov'un kredisinin tükendiği iddiaları dolaşmaya başladı.

KOKOSKOV'UN YERİNE İTALYAN KOÇ

Dış basında yer alan haberlerde, Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sırp koçla yolların ayrılacağı, yerine düşünülen ismin ise Andrea Trinchieri olduğu iddia edildi.

Bayern Münih'le yeni sözleşme konusunda görüşme halinde olan İtalyan çalıştırıcı Andrea Trinchieri'nin, Fenerbahçe Beko'nun başına gelebileceği belirtilirken Kokoskov'la anlaşma zemini aranacağı ifade edildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Öte yandan sarı lacivertlilerde yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Bu sezon kadrosunda bulunan Dyshawn Pierre ile kontrat yenilemek için anlaşan Fenerbahçe Beko'nun, sezonu Baskonia’da geçiren Achille Polonara ve Khimki Moskova’dan ayrılan Devin Booker'ın ardından Baskonia'nın oyun kurucusu Pierria Henry ile de anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!