Son Dakika: Trabzonspor'dan Gaziantep FK kadrosu belli oldu! Marek Hamsik...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Trabzonspordan Gaziantep FK kadrosu belli oldu Marek Hamsik...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2022 15:46

Süper Lig'de bu hafta Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Trabzon Havalimanı'ndaki elverişsiz hava koşullarından kaynaklı ulaşımda yaşanan aksaklıklar ve uçuşların iptal edilmesi nedeniyle Trabzon'da kalmıştı. Bordo-mavililer, bugün saat 13:30'da gerçekleştirdikleri çalışmanın ardından özel bir uçak ile saat 16.30'da Gaziantep'e hareket edecek.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Yoğun sis nedeniyle dün Gaziantep'a gidemeyen bordo-mavili takım, bugün saat 16.30'da Trabzon'dan, Gaziantep'e hareket edecek.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idmanda bordo-mavililer, taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Dün Gaziantep'e gitmesi beklenen bordo-mavililer, Trabzon Havalimanı'ndaki elverişsiz hava koşullarından kaynaklı ulaşımda yaşanan aksaklıklar ve uçuşların iptal edilmesi nedeniyle Trabzon'da kalmıştı. Bordo-mavililer, bugün saat 13:30'da gerçekleştirdikleri çalışmanın ardından özel bir uçak ile saat 16.30'da Gaziantep'e hareket edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bordo-mavililerin dün Gaziantep'e gidememesinden dolayı müsabakayı 9 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'a ertelemişti.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'UN KADROSU BELLİ OLDU

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Bruno Peres, Serkan Asan, İsmail Köybaşı, Stefano Denswil, Tymoteusz Puchacz, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan, Dorukhan Toköz, Berat Özdemir, Yunus Mallı, Marek Hamsik, Abdülkadir Ömür, Edin Vişça, Yusuf Erdoğan, Jean Evrard Kouassi, Anthnony Nwakaeme, Andreas Cornelius, Fode Koita,

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!