Son Dakika: Tete iddiaları sosyal medyayı karıştırdı! Fenerbahçe derken Galatasaray'a öneri...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Tete iddiaları sosyal medyayı karıştırdı Fenerbahçe derken Galatasaraya öneri...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2023 13:33

Fenerbahçe'nin bir süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Tete'yi İstanbul'a getirdiği iddia edildi. Ancak işin aslı bambaşka çıktı. Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'a da önerildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray için flaş iddialar ortaya atıldı.

8 İSİM AÇIKLANDI

Fenerbahçe, şu ana kadar Edin Dzeko, Szymanski, Ryan Kent, Becao, Tadic, Umut Nayir ve Djiku gibi yıldızları kadrosuna katarken bir yıldızın daha transferini bitirmeye hazırlandığı haberleri gündeme düşerken işin aslı gün içerisinde ortaya çıktı.

GÖRÜŞME İÇİN İSTANBUL'A GELDİ Mİ?

Sarı-lacivertlilerin bir süredir kadrosuna katmak istediği Tete'nin görüşmeler için İstanbul'a geldiği ileri sürüldü..

İddiaya göre oyuncu ve menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtilmişti. Ancak oyuncuyla kulüp arasında yeni bir görüşme yapıldığına dair iddialar kulüp kaynaklarınca doğrulanmadı.

FENERBAHÇE ÇEKİLDİ, GALATASARAY'A ÖNERİLDİ İDDİASI

Haberin Devamı

Ayrıca Fenerbahçe'nin transferden bir süre önce çekildiği ve oyuncunun Galatasaray'a önerildiği yönünde de iddialar ortaya atıldı.

TETE'NİN TALEPLERİ

Tete'nin 10 milyon euro imza parası, 6 milyon euro maaş, sonraki satıştan da %30 'kendine pay' istediği iddia edilirken pazarlıkların sürdüğü ve Fenerbahçe'nin rakamları aşağı çekmeye çalıştığı biliniyordu.

ŞU AN BOŞTA

Tete'nin Shakhtar ile sözleşmesi devam etmesine karşın Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle FIFA, Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Yönetmeliği’nin 7. ekinde düzenlemeye gitmişti. Böyle oyunculara 2024'ün haziranına kadar sözleşmelerini askıya alma hakkı tanındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!