Son Dakika: Ryan Kent'ten iddialı sözler! Hangi kanatta oynamak istiyor? "Fenerbahçe'ye kupalar kazanmaya geldim"

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Ryan Kentten iddialı sözler Hangi kanatta oynamak istiyor Fenerbahçeye kupalar kazanmaya geldim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2023 12:43

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent, sarı lacivertli ekibin bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent, sarı lacivertli ekibin bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yetenekli futbolcu, Dusan Tadic transferi sonrası hangi mevkide oynayacağının merak edilmesi üzerine muhabirimiz Gamze Türk'ün sorduğu soruya da kritik bir yanıt verdi.

RYAN KENT'İN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

"Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı ve buraya daha kolay alışmamı sağladı. Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. İyi rakiplere karşı hazırlık maçları yaptık. İyi seviyede takımlara karşı oynamak önemliydi. Ben taraftarları heyecanlandırmak isteyen bir oyuncuyum. Onları koltuklarından kaldırmak hoşuma gidiyor."

TADIC VE DZEKO'YA ÖVGÜLER

"Tadic ve Dzeko gibi oyuncularla oynamak benim için harika olacak. Onların skora katkısını biliyoruz. Umarım takım olarak güzel başarılara ulaşırız."

Haberin Devamı

"KUPALAR KAZANMAK İÇİN FENERBAHÇE'YE GELDİM"

"Transfer süreci uzun sürdü. Kimsenin kararımı etkilemesini istemedim. Yöneticilerimiz, kulübün hedeflerini bana anlattı. Başka teklifler de vardı ancak ben kupalar için mücadele eden bir takımda oynamak istedim. Umarım müzemize yeni kupalar ekleyebiliriz. Ben İskoçya'dan geliyorum ve orada da Glasgow takımlarının her maçı kazanması beklenir. En büyük baskıyı kendim yaratacağım çünkü her maçta en iyisini vermeliyim."

GALATASARAY DERBİSİ SÖZLERİ

"Fenerbahçe - Galatasaray derbisi dünyanın en büyük derbilerinden birisi. İnsanlardan duymadan kendim tecrübe etmek istiyorum bu derbiyi. Daha önce birçok şey duydum bu rekabet ile ilgili.

RIDVAN YILMAZ İLE NE KONUŞTU?

"Rıdvan Yılmaz ile biraz konuştum şehir ve lig hakkında ama dediğim gibi kimsenin kararımı etkilemesine istemedim. İstanbul hakkında harika şeyler duydum."

SOL KANAT MESAJI

"En iyi performans gösterebildiğim yerin sol taraf olduğunu düşünüyorum. Rekabet başarıyı getirecektir..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!