Son Dakika: PSG'de Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı! Ne kadar tazminat ödenecek? Christophe Galtier resmen açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: PSGde Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı Ne kadar tazminat ödenecek Christophe Galtier resmen açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2022 13:42

Paris Saint Germain, teknik direktör Mauricio Pochettino ile yollarını ayırdı. Takımın başına iki sezon önce Lille'de şampiyonluk yaşayan, geçen sezonu Nice'te geçiren Christophe Galtier'nin getirildiği resmen açıklandı.

Haberin Devamı

Fransa Ligue 1 şampiyonu Paris Saint Germain, teknik direktör Mauricio Pochettino ile yollarını ayırdı.

Fransız devi, 50 yaşındaki Arjantinli hoca ile anlaşarak yol ayrımına gitti. Sözleşmesi gelecek yıl Haziran'da sona erecek Pochettino ile fesih konusunda anlaşan yönetimin ödeyeceği tazminat tutarının ise 15 milyon Euro olacağı ifade ediliyor.

Paris kariyerinde 84 maça çıkan 56 galibiyet, 13 beraberlik ve 15 mağlubiyet istatistikleri tutturan Pochettino Fransa'da lig ve kupada şampiyonluğa ulaşmasına karşın, takımı Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda Real Madrid'e yenilince eleştirilerin hedef olmuştu.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR GALTIER!

Pochettino ile yolları ayıran PSG, kısa bir süre sonra yeni teknik direktörünü duyurdu. İki sezon önce Lille'de şampiyonluk yaşayan, geçen sezon Nice'i çalıştıran Christophe Galtier, PSG'nin yeni teknik direktörü oldu.

Haberin Devamı

Son Dakika: PSGde Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı Ne kadar tazminat ödenecek Christophe Galtier resmen açıklandı



ARŞİV - MESSİ'NİN İLK GOLÜNE POSHETTINO YORUMU

BAKMADAN GEÇME!