Son Dakika: İsmail Kartal, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya geldi

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: İsmail Kartal, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2023 16:00

Teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a geldi. Kısa süre içerisinde Başkan Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirmesi beklenen İsmail Kartal, yönetime raporunu sunacak. İlk maçına 27 Temmuz'da çıkacak Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı İsmail Kartal'ı ilerleyen saatlerde açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a döndü.

Sarı lacivertli ekibin prensip anlaşmasına vardığı deneyimli çalıştırıcı, Cidde’den kalkan uçakla İstanbul'a geldi.

Yarın akşamüstü İstanbul'da olması beklenen İsmail Kartal, gelişi erkene alınarak özel uçakla İstanbul'a getirildi. 

İsmail Kartal'ın ilerleyen saatlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

EGEMEN VE SELÇUK ŞAHİN'İ İSTİYOR

62 yaşındaki teknik adamın, yarın Hac görevinden dönüp yönetim ile yapacağı görüşmenin ardından Fenerbahçe’deki 3. döneminin başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bu kez işler çok daha farklı olacak. İlk iki döneminde bir transfer bile yaptıramayan Kartal’ın takviye talepleri büyük ölçüde yerine getirilecek.

YÖNETİME RAPOR SUNACAK

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; tecrübeli çalıştırıcının bu konuyla ilgili olarak yönetime bir rapor sunacağı kaydedildi. Yönetim ayrıca İsmail Kartal’ın kendi ekibini kurmasına da yeşil ışık yakacak. Ali Koç, teknik direktör seçimi konusunda ‘camiayı iyi bilen’ vurgusunu yapmıştı.

TARAFTARA ÇAĞRI YAPACAK

Kartal da bu konunun üzerinde durarak, yıllarca Fenerbahçe forması giyen ve şampiyonluklar yaşayan Egemen Korkmaz ile Selçuk Şahin’i ekibine dahil etmek istiyor. Deneyimli hocanın ilk basın toplantısında ise taraftara seslenerek, daha önce olduğu gibi yine kendisine ve oyunculara destek vermelerini talep edeceği öğrenildi.

İLK MAÇ 27 TEMMUZ

İlk maçına 27 Temmuz'da UEFA Konferans Ligi'nde çıkacak olan Fenerbahçe'de takımın başında deneyimli teknik adam İsmail Kartal'ın olması bekleniyor.

TARİHE GEÇECEK

Geçen sezon sonunda genel kurulda ayakta alkışlanan İsmail Kartal, gözyaşlarıyla ayrılırken üçüncü kez dönmesi durumunda tarihe geçecek.

İsmail Kartal, 3. kez Fenerbahçe'nin başına gelmesinin ardından sarı lacivertli takımda üç farklı sezonda futbol takımını çalıştıran ilk isim olacak.

FENERBAHÇE İLE 5 KUPA

Fenerbahçe'de uzun süre görev alan İsmail Kartal, yardımcı antrenör olarak 2010-2011 ve 2013-2014 sezonlarında Süper Lig'de şampiyonluk yaşadı.

Haberin Devamı

Deneyimli teknik adam, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında ise sarı lacivertli takımla Türkiye Kupası'nı kazandı.

İsmail Kartal, teknik direktörlük döneminde ise Fenerbahçe ile 2014-2015 sezonunda Türkiye Süper Kupası'nı kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!