Son Dakika Haberi: Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş'a ret, Al Nassr'a evet! Servet kazanacak...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2021 07:00

Beşiktaş ile anlaşamayan Kamerunlu golcü Suudi Arabistan’a transfer oldu. Süper Lig’de 15 gol atıp, 5 asist yapan ancak son haftalarda sakatlık nedeniyle forma giyemeyen 29 yaşındaki futbolcu ile siyah beyazlı yöneticiler arasındaki görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Al Nassr, Aboubakar’ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Spor Arena / İsmail ER - Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaşarak rüya gibi bir sezonu geride bırakan Beşiktaş ile gelecek sezon yola devam edip etmeyeceği arapsaçına dönen Vincent Aboubakar’ın tercihi Suudi Arabistan oldu... Al Nassr, 29 yaşındaki golcüyü transfer ettiğini açıkladı.

Sözleşmesi 1 maçla uzamamıştı

Süper Lig’de geçen sezon başında döndüğü Beşiktaş ile 1 yıllık kontrat yapan Aboubakar, 15 gol, 5 asistle oynarken, son haftalarda sakatlık nedeniyle forma giymedi. Sözleşmesinde “30 maçta forma giyerse kontratı 1 yıl uzar” maddesi bulunan golcü oyuncu, 29 karşılaşmada görev yaptı ve sözleşmesi uzamadı.

Astronomik ücrete transfer oldu

Siyah beyazlılarla yaptığı görüşmelerde Aboubakar ile yönetimin maaş teklifi arasında büyük fark bulunurken, Kamerunlu futbolcu Al
Nassr ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli futbolcunun yıllık 6 milyon Euro’nun yanı sıra yüksek miktarda bonuslar da kazanacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Talisca ‘Buluşacağız’ demişti

Bir diğer eski Beşiktaşlı futbolcu Anderson Talisca da Al Nassr’a transfer olurken, Brezilyalı oyuncunun Aralık 2020’deki bir mesajı Aboubakar’ın transferinin ardından yeniden gündem oldu. Talisca o dönemde Vincent Aboubakar ile Beşiktaş’ta dönemlerinden bir fotoğrafını paylaşarak, “Yakında buluşacağız” ifadelerini kullanmıştı.

‘Bedava’ vurgusu dikkat çekti

Al Nassr’ın açıklamasında Aboubakar’ın bonservis ödenmeden transfer edildiği vurgulandı. Açıklamada, “Bonservissiz transfer edilen Kamerunlu
yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalandı” ifadeleri kullanıldı. Aboubakar ile anlaşılamaması sonrasında Beşiktaş da rotasını diğer golcü adaylarına çevirdi.

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!