Son dakika haberi: Galatasaray'da Ahmed Musa bombası! Devre arası transferi...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberi: Galatasarayda Ahmed Musa bombası Devre arası transferi...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 09:27

Son dakika... Galatasaray, en az hasarla ligin devre arasını getirme planları yaparken transfer için de çalışmalar hızlandı. Bonservisini eline alan 28 yaşındaki oyuncunun menajeri, Galatasaray yönetimi ile temas kurdu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Son dakika haberi... Al Nasr taraftarlarının büyük baskısıyla sözleşmesi feshedilen Ahmed Musa Galatasaray'ın gündemine girdi… Bir süre önce scout ekibinden, bonservisi elinde olan oyuncularla ilgili rapor isteyen Terim'e Musa için de bir rapor verilmişti. Bu raporda, Musa'nın Suudi Arabistan'da balansını kaybettiği, ligi kendi kalitesinin altında gördüğü için konsantrasyon zorlukları yaşadığından bahsedildi.

Nijeryalı yıldızın sorununun kalite değil psikolojik olduğunun altı çizildi. Risk transferi olarak yorumlandı. Bu rapor kenarda dururken sürpriz bir gelişme oldu ve bonservisini eline alan 28 yaşındaki oyuncunun menajeri, Galatasaray yönetimi ile temas kurdu. Fotomaç'ın haberine göre; Yöneticiler, Ahmed'in menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi ve şartlarını öğrenildi. Tarafların ara transfer için sözleştiği belirtildi.

Kanatlarda ve forvette oynayabilen Ahmed Musa, Al Nasr'ın yanı sıra Leicester, CSKA Moskova ve Venlo formaları giydi..

Haberin Devamı

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

BAKMADAN GEÇME!