Son Dakika: Gedson Fernandes için Quaresma devreye girdi - Transfer haberleri

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Gedson Fernandes için Quaresma devreye girdi - Transfer haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2021 07:00

Siyah beyazlı eski futbolcunun sayesinde Benfica ikna edilmek üzere... Geçen sezon Galatasaray’da kiralık oynayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu almak isteyen Beşiktaş, Sao Tome asıllı Portekizli futbolcunun kulübü Benfica’dan iki gün içinde kesin yanıt bekliyor.

Haberin Devamı

Spor Servisi / İsmail ER - Beşiktaş transfer komitesi, teknik direktör Sergen Yalçın’ın takımda görmek istediği oyuncular için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Siyah beyazlılar geçen sezon ikinci yarıda Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes için Benfica Kulübü ile yaptıkları görüşmelerde olumlu sonuç elde etti.

GALATASARAY DA TALiP

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma’nın da sürece dahil olması sayesinde Benfica cephesi ücret konusunda büyük oranda ikna edildi. Quaresma’nın büyük mesai harcadığı bu transferde Benfica’nın iki gün içinde kesin yanıt vermesi bekleniyor. Bu oyuncuya siyah beyazlıların ezeli rakibi Galatasaray da talip.

KAAN AYHAN OLMADI

Sassuolo’dan Kaan Ayhan’ı da isteyen siyah beyazlılar transferi olumlu sonuçlandıramadı. Sassuolo Yöneticileri Beşiktaşlı mevkidaşlarına milli stoper Kaan Ayhan için kesinlikle 7 milyon Euro’dan aşağı düşmeyeceklerini belirterek, Kartal’ın teklifini reddetti.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!