Son Dakika: Galatasaray'dan ayrıldı, Şampiyonlar Ligi için Beşiktaş'a geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasaraydan ayrıldı, Şampiyonlar Ligi için Beşiktaşa geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2021 09:43

Şampiyon Beşiktaş, bu sene Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı listesine dahil etmesi Boşnak futbolcunun durumuna bağlı. Benfica, oyuncusunu satamazsa Beşiktaş'a kiralamaya sıcak bakıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi de "Gedson Fernandes gündemimizde yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez" diyerek açık kapı bıraktı.

Haberin Devamı

Transfer sezonunun bugün başlamasıyla transfer son dakika gelişmeleri de yaşanıyor. Beşiktaş'ta Gedson Fernandes transfer gündeminde. Adem Ljajic'i takımda düşünmeyen Beşiktaş Sırp oyuncunun yerine Gedson Fernandes'i düşünüyor.

Sabah'ın haberine göre; Adı Beşiktaş'la anılan Gedson Fernandes'i Galatasaray da yeniden kiralamayı amaçlıyor. Benfica ise 22 yaşındaki orta saha için istenen düzeyde bonservis teklifi gelmemesi halinde Beşiktaş'a göndermeye sıcak bakıyor.

Bunun nedeni Gedson'un Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterip, piyasasını yükseltme ihtimalinin olması. Siyahbeyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi genç futbolcu ile ilgili sorulara, "Şu anda gündemimizde yok, ancak olmayacağı anlamına gelmez" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!