Son Dakika: Galatasaray'dan 100 milyon Euro'luk sponsorluk anlaşması! Stadın adı değişiyor...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasaraydan 100 milyon Euroluk sponsorluk anlaşması Stadın adı değişiyor...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2023 09:28

Kulüp tarihinin en yüksek gelirli sponsorluk anlaşmaları arasında yer alan iş birliğinin bugün resmen açıklanması bekleniyor. Anlaşmaya göre Galatasaray, önümüzdeki 5 sezon göğsünde Sixt Rent A Car reklamı taşıyacak. Ayrıca Nef Stadı’nın isminin de değişeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü, tarihinin en yüksek gelirli sponsorluk anlaşmalarından birini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı kulüp, futbol takımı forma göğüs sponsorluğu için Sixt araç kiralama firmasıyla anlaştı.

5 yıl geçerli olacak sözleşme karşılığında Galatasaray’ın kasasına girecek para tam 100 milyon Euro (2 milyar 840 milyon TL). Bugün açıklanması beklenen anlaşmaya göre sarı kırmızılı futbol takımı, önümüzdeki 5 sezon boyunca göğsünde Sixt Rent A Car reklamı taşıyacak.

Ayrıca, halen Nef olan stadyumun adı da Sixt’in iş birliği yaptığı yabancı bir şirketin ismini alacak.

YENİ SAĞLIK SPONSORU

Uzun süredir Medical Park Hastaneleri ile çalışan sarı kırmızılılar yeni dönemde Medicana ile işbirliği yapacak. Geçtiğimiz yıl Medical Park Hastaneler Grubu’ndan 1 milyon TL gelir elde eden Galatasaray yeni anlaşma ile Medicana’dan 32 milyon TL alacak. Aslan, stat sponsorluğu için de Nef’ten her yıl 52.5 milyon TL gelir elde ediyordu

Haberin Devamı

ŞAMPiYON SAHAYA iNiYOR

Öte yandan Galatasaray, yeni sezonun hazırlıklarına bugün başlayacak. Sezonun ilk antrenmanına, kiralıktan dönen Cicaldau, Morutan, Taylan, Emre Kılınç, Luyindama, Alpaslan, Batuhan, Oğulcan, Süleyman, Atalay, Kaan, Abdussamed, Metehan ve Berk de katılacak.

Galatasaray’ın 8 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampındaki hazırlık maçı programı da belli oldu. Aslan 10 Temmuz’da Kisvarda, 14 Temmuz’da Austria Wien, 18 Temmuz’da Sturm Graz ile karşılaşacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!