Son Dakika | Fenerbahçe'nin Marko Livaja teklifi ortaya çıktı! 2.5 milyon avro...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Fenerbahçenin Marko Livaja teklifi ortaya çıktı 2.5 milyon avro...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2020 14:35

Son olarak çalıştırdığı Aytemiz Alanyaspor'da da Yunanistan'dan yaptığı transferler ile başarıya ulaşan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Erol Bulut, bu kez Sarı-Lacivertliler'e AEK forması giyen Marko Livaja'yı transfer etmek için ısrarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin AEK'ya yaptığı teklif açıklanırken Türkiye'den Trabzonspor'un da devreye girdiği belirtildi. Livaja, UEFA Avrupa Ligi Play-Off etabında Trabzonspor'a karşı sergilediği başarılı performansla öne çıkmıştı.

Haberin Devamı

Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken Yunanistan pazarındaki isimlere yönelmiş durumda. Daha önce Aytemiz Alanyaspor'da Yunanistan'dan yaptığı transferler ile büyük başarı yakalayan Erol Bulut, bu kez Fenerbahçe'ye de bir Yunan ekibi AEK'nın 10 numarası Marko Livaja'yı transfer etmek istiyor.

Tinta Amarilla'nın haberine göre Fenerbahçe, Hırvat oyuncu için ilk teklifini yapmış durumda. Sarı-Lacivertliler'in AEK'ya 2.5 milyon Euro önerdiği fakat Yunan ekibi tarafından bu bedelin yetersiz görüldüğü ve söz konusu teklifin reddedileceği aktarıldı.

AEK ile olan sözleşmesi önümüzdeki yaz bitecek Livaja için Türkiye'den bir başka ekibin daha devrede olduğu belirtildi. 26 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor'un da devrede olduğu aktarılırken İtalyan ekibi Lazio'nun da transferle ilgilendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

AEK'da genellikle forvet arkası olarak kullanılan Livaja, bu sezon çıktığı toplam 41 maçta 15 gol, 12 asistlik performansıyla öne çıktı. Ayrıca bu sezon UEFA Avrupa Ligi Play-Off eşleşmesinde Trabzonspor'a elenen AEK'nın iki maç toplamında attığı 3 golün 2'si Livaja'dan gelmişti.

 

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!