Son Dakika: Fenerbahçe'de kritik gün! Dinamo Kiev maçı sonrası Vitor Pereira...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede kritik gün Dinamo Kiev maçı sonrası Vitor Pereira...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2021 07:52

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'nin bugün oynayacağı son hazırlık maçı sonrası gidecek ve kalacaklar belli olacak. Lucescu’nun ekibiyle oynanacak maçta Pereira gidecek, kalacakları ve takviye istediği mevkileri iletip takıma son şeklini verecek.

Haberin Devamı

Spor Servisi - Süleyman ARAT Süper Lig’de mutlak şampiyonluk, Avrupa Ligi’nde önce gruba kalma sonra büyük başarılar hedefiyle sezona hazırlanan F.Bahçe, bu akşam en son ve en kritik hazırlık maçı için Dinamo Kiev’in karşısına çıkıyor.

15 Ağustos’ta ilk lig maçını Adana Demirspor karşısında oynayacak olan, Avrupa Ligi play-off ilk maçına da 19 Ağustos’ta çıkacak sarı lacivertlilerde Pereira bu karşılaşmanın ardından yönetime bir rapor sunacak.

4 İSME TALİP VAR

Raporda gidecek-kalacakları ve transfer istediği mevkiileri yönetime sunacak olan Portekizli hoca böylece takıma son şeklini de vermiş olacak.

Bu arada kadroda düşünülmeyen Thiam için Göztepe ve Konya, Sadık için Hatay ve Kasımpaşa, Zanka için Kopenhag, Dirar için de bazı Belçika kulüplerinin devrede olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

BAKMADAN GEÇME!