Son Dakika: Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a Renato Sanches hediyesi!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede İsmail Kartala Renato Sanches hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2023 11:21

Fenerbahçe'den yeni teknik direktörü olması beklenen İsmail Kartal'a dev bir transfer geliyor. Sarı-Lacivertli ekip, Renato Sanches'i kadrosuna katarak yeni hocasına büyük bir sürpriz yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Önümüzdeki sezon için kesin olarak şampiyon olmayı hedefleyen Fenerbahçe, yeni hocası olması beklenen İsmail Kartal'a bir 'hoş geldin' hediyesi hazırladı. Sarı-Lacivertli ekibin kurmayları, dünya yıldızını kadrosuna katarak yeni hocasına ilk sürprizini yapacak.

İsmail Kartal, 2021-22 sezonunun devre arasında ve lig bitimindeki raporunda dripling yeteneği yüksek bir oyuncu gerektiğini belirtmişti. Fanatik'in haberine göre; tecrübeli teknik adamın göreve gelmesi halinde, yönetimin listesinde yer alan Renato Sanches ‘hoş geldin’ hediyesi olabilir!

YENİDEN GÜNDEMDE!

Tecrübeli teknik adam, 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde, geride aldığı topu ileri taşıyabilecek, dripling yeteneği yüksek, dinamik bir ‘8 numara’ takviyesi istemişti. İsmail Kartal, sezon sonunda hazırlayıp yönetime sunduğu raporda da bu konunun üzerinde durmuştu. Aradan geçen sürede Sarı-Lacivertliler, bu tarz bir oyuncuyu kadroya katmadı. 62 yaşındaki teknik adamın beklendiği gibi Fenerbahçe’nin yeni hocası olması durumunda, transferde önceliği dripling yeteneği yüksek orta saha oyuncusuna vermesi bekleniyor. Yönetimin transfer listesinde zaten bu tarz bir futbolcu bulunuyor: Renato Sanches...

Haberin Devamı

EL-HALİFİ ONAY VERDİ

Portekizli yıldızın transferde 1 numaralı hedef haline gelmesi bekleniyor. Ali Koç, Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul’a gelen PSG’nin sahibi Nasır el-Halifi ile yediği yemekte Sanches’e olan ilgilerinden bahsetmişti. El-Halifi’nin yeşil ışık yaktığı yıldız futbolcunun menajeriyle görüşmelerin başlaması bekleniyor. Renato Sanches, Fenerbahçe Yönetimi’nin İsmail Kartal’a ‘hoş geldin’ hediyesi olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!