Son dakika: Fenerbahçe'de ayrılık! Tisserand Suudi Arabistan yolcusu...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Fenerbahçede ayrılık Tisserand Suudi Arabistan yolcusu...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2022 16:00

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının yanı sıra ayrılıklarla ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Marcel Tisserand için Suudi Arabistan takımı Ettifaq ile anlaşma sağlandığı resmen açıklandı.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılması gündemde olan Marcel Tisserand için resmi açıklama geldi. 

Fenerbahçe, Marcel Tisserand için Suudi Arabistan kulübü Ettifaq FC ile anlaşmaya varıldığı resmen açıklandı. Ettifaq FC, Tisserand ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

"Profesyonel futbolcumuz Marcel Tisserand’ın transferi için Suudi Arabistan Ligi’nin Ettifaq FC Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Marcel Tisserand’a bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz."

Marcel Tisserand 2020/21 sezonu başında Wolfsburg'dan 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 29 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe formasıyla 54 maça çıkıp 1 gol attı ve 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

Tisserand Fenerbahçe'de bu sezon yalnızca Dinamo Kiev maçlarında süre aldı. Fenerbahçe, Kongolu oyuncunun satışından 3 milyon euro civarında bir bedel kazanacak.

El Ittifaq, Trabzonspor'dan Berat Özdemir'i 2.4 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

Pelkas Hull City'ye gidiyor

Marcel Tisserand'ın yanı sıra Dimitris Pelkas'ın da takımdan ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe ile Hull City, Pelkas için prensip anlaşmasına vardı.

28 yaşındaki Pelkas bu sezon Jorge Jesus yönetiminde hiçbir resmi maçta süre alamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!