Son Dakika: Fenerbahçe'de ayrılık! İtalyan gazeteci yeni takımını duyurdu...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2021 07:33

Fenerbahçe'de yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Diego Perotti'nin yeni takımı belli oluyor. Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Arjantinli futbolcunun yeni adresinin Genoa olduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler - Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ancak sarı lacivertli kulüple yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Diego Perotti'nin yeni adresi netleşiyor.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, sözleşme feshi için Arjantinli futbolcu ile Fenerbahçe arasında süren görüşmelerde ilerleme kaydedildiğini öne sürdü. Di Marzio, 33 yaşındaki futbolcunun Genoa'ya geri döneceğini iddia etti.

Diego Perotti, 2015-16 sezonunda Genoa forması giymiş ve süre aldığı 45 resmi maça 5 gol, 7 asist sığdırmıştı. Yetenekli oyuncu, Fenerbahçe kariyerinde ise 4 maça çıktı ve 3 gol atma başarısı gösterdi.

UEFA LİSTESİNDE YER ALMIYORDU, FORMA NUMARASINI BİLE KAPTIRDI

Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Diego Perotti, Fenerbahçe'nin Avrupa maçları için UEFA'ya bildirdiği kadroda yer almıyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Fenerbahçe'de geçen sezon 11 numaralı formayı terleten Diego Perotti, sarı lacivertli takımın Csikszereda ile oynadığı maçta Sinan Gümüş'ün 11 numaralı formayı giymesi sonrası imalı bir fotoğraf paylaşmıştı.

Son Dakika: Fenerbahçede ayrılık İtalyan gazeteci yeni takımını duyurdu...

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!