Son dakika: Fenerbahçe'de Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu ve İsak Vural'ın sözleşmeleri kaç yıllık?

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Fenerbahçede Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu ve İsak Vuralın sözleşmeleri kaç yıllık
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2022 10:32

Fenerbahçe’de dün imza şov vardı. Sarı-Lacivertliler, Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya, Ertuğrul Çetin ve Melih Bostan’ın sözleşmelerini uzattı. Isak Vural da imza töreninde hazır bulundu.Peki genç oyuncuların sözleşmeleri kaç yıllık? İşte imza töreninden tüm detaylar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de dün yeni sözleşmeye imza atan Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya, Ertuğrul Çetin ve Melih Bostan, yaptıkları açıklamalarla da taraftara umut aşıladı.

Peki genç oyuncuların sözleşme detayları neler? Kaç yıllık sözleşmelere imza attılar?

İşte imza töreninde oyuncuların açıklamaları ve sözleşme detayları...

FERDİ KADIOĞLU: BURADA BÜYÜDÜM!

“Ben buraya 4 yıl önce küçük bir çocuk olarak geldim. 64 kilo ve sakalsızdım. Şimdi 9 kilo aldım, sakallarım çıktı. Burada büyüdüm. Kendimi her geçen gün kanıtlıyorum. Bu seneki performansım için çok mutluyum. Bu sezon benim için inanılmaz geçiyor. En iyi performansımı gösteriyorum diyebilirim. Bugün Fenerbahçe için büyük bir gün. Burada birçok yetenekli oyuncu var. Umarım bir gün hepimiz sahada bu takım için savaşabiliriz. Ben daha fazla maç ve kupa kazanmak için savaşmaya hazırım. Burada kupalar kazanmak istiyorum. Şu anda sakatlığım devam ediyor. Milli takıma gidebilir miyim, bilmiyorum. Göreceğiz. Umarım en kısa sürede tekrardan fit durumda olurum. Bu konu hakkında bir şey söyleyemem. Son olarak iyi ki Fenerbahçe.”

Yaşı: 22

İmza: 4 yılık

Haberin Devamı

ISAK VURAL: BU RENKLERLE DOĞDUM

“Sabah söylemem gerekenlere dair bir mesaj aldım. Ancak onları söylemeyeceğim. Ben kalbimde bu renklere olan aşkı, kendi kelimelerimle tasvir edeceğim. Ben Sarı-Lacivertli renklerle doğmuş bir çocuk olarak bu güzel stadyumda, dünyanın en iyi taraftarının önünde oynama hayaliyle büyüdüm. Burada olmaktan çok mutluyum. Babam ve büyük babam iyi bir Fenerbahçe taraftarıydı. Ne mutlu ki bana bunu aşıladılar. Onlara minnettarım. Kalbim ile buraya geldim. Gerçekten çok mutluyum. Takıma yardım edebilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. İyi ki Fenerbahçe.”

Yaşı: 15

İmza: 3 yıllık

Son dakika: Fenerbahçede Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu ve İsak Vuralın sözleşmeleri kaç yıllık

ERTUĞRUL ÇETİN: GURUR DUYUYORUM

“Bugün burada olmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyorum. Burada olmamda kimin emeği varsa hepsine teşekkür ediyorum. Ben bukulübe11 yaşında geldim. Fikirtepe Tesisleri, Dereağzı, Can Bartu, Şükrü Saraçoğlu, Fenerbahçe ile ilgili ne görmek isterseniz bugün aslında karşınızda duruyor. Bizler Fenerbahçe’nin çocuklarıyız. Çok şükür ki Fenerbahçe’de büyüdük. İyi ki Fenerbahçe var.”

Yaşı: 18

Haberin Devamı

İmza: 2+1 yıllık

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA: ÖMÜRLÜK İMZA!

“Çok mutluyum. Başkanımıza, Tahir hocama (Karapınar), desteğini esirgemeyen ve kulübe gelmeme vesile olan aileme, menacerlerime çok teşekkür ederim. 11 yaşında bu kapıdan içeri girdim. Fenerbahçe sevgisi çok küçükken bana nasip oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. İmzalayacağımız kontratlar biraz vesile. Çünkü ben Fenerbahçe ile kalbimde bir ömürlük sözleşme imzaladım. Bundan dolayı onurlu ve gururluyum. Burada çok fazla yetenekli kardeşim var. İnşallah hepimiz ve camiamız için hayırlısı olur.”

Yaşı: 21

İmza: 4 yıllık

MELİH BOSTAN: HAYALİM GOL!

“12 yaşında Fenerbahçe’ye geldim. 6 senedir buradayım. Ben buraya geldiğimden beri çok mutluyum. Çok gururluyum. Küçük yaşımdan beri A takımda oynayıp, Çubuklu ile gol atmanın hayalini kuruyorum. Kulübüm bu hayali gerçekleştirebilmek için bana bir fırsat verdi. Ben de bunun karşılığını çok çalışarak vereceğim. İyi ki Fenerbahçe.”

Yaşı: 17

Haberin Devamı

İmza: 5 yıllık

ARDA GÜLER: BU BİR PROSEDÜR

“Başta aileme ve hocalarıma teşekkür ederim. Sizlerle olmak benim için büyük onur ve gurur. İnşallah uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet ederiz. Büyük başarılar sağlarız. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Muhammed ağabeyin dediği gibi sözleşme bizim için prosedür. Biz Fenerbahçeliyiz. Oynadık, inşallah oynamaya devam edeceğiz. Daha da çok katkımız olacak inşallah. Alex benzetmeleri için teşekkür ederim. Alex benim çocukluğumdan beri idolüm. İnşallah onun gibi olabilirim. İlk golümü attıktan sonra duygu patlaması oldu. Alex gibi sevinmişim. Çocukluğumdan beri onu izlediğim için, istemsizce fark etmeden onun gibi sevinmişim. Biz bir oyuncuyuz. Oynarız, gideriz. İnşallah biz bu kulübe para kazandırdıktan sonra yerimize gelenler olur. Umarım diğer arkadaşlarımız da hayallerini gerçekleştirir.”

Yaşı: 17

Haberin Devamı

İmza: 3 yıllık

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!