Son Dakika: Efecan Karaca, Fenerbahçe'ye transferi suya düşünce dünyaya küstü!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Efecan Karaca, Fenerbahçeye transferi suya düşünce dünyaya küstü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2022 07:00

Fenerbahçe'nin kapısından dönen Efecan Karaca çok üzgün... İki kulüp başkanının yaşadığı gerilim sonrası transferi gerçekleşmeyen Alanyalı oyuncu adeta dünyaya küstü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin adını UEFA’ya bildirme eşiğine girdiği dakikalarda, iki kulüp başkanının yaşadığı gerilim yüzünden sarı lacivertli formayı giymesi rafa kaldırılan Efecan Karaca’nın adeta yıkıldığı öğrenildi.

Bakasetas, Salih Uçan, Siopis, Berkan Kutlu gibi ortak arkadaşları büyük takımlara transfer olunca iyice yalnızlaşan ve 2013 yılından beri formasını giydiği Alanya’dan ayrılıp son transferini büyük bir takıma yapmak isteyen milli oyuncunun hayali gene son saniyede suya düştü. Geçen yıl devre arasında ve bu sezon başında iki kez Trabzonspor’a transferi son saniye bozulan Efecan Karaca, bu sefer de ‘Bitti’ denilen Fenerbahçe transferi son saniyede açmaza girince büyük bir üzüntü içine girdi.

Alanyaspor formasıyla büyük başarılara imza aran 31 yaşından sonra A milli takımın aranılan oyuncusu olan ve taraftarların ‘Alanya’nın Efesi’ lakabını taktığı Efecan Karaca’nın çevresine ‘Burası benim yuvam ancak artık misyonumu tamamladım, futbolumu Fenerbahçe formasıyla taçlandırmak’ istiyorum’ dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İÇİNE KAPANDI

Önceki gün Fenerbahçe’ye gideceği için görüşmenin yapıldığı gün antrenmana çıkmayan, eşyalarını toplamaya başlamak üzereyken iki kulüp başkanının yaşadığı restleşme sonucunda transferi açmaza giren Efecan’ı çok üzgün olduğu ve içine kapandığı öğrenildi. Ali Koç’un akşam saatlerinde telefonla arayarak transferin tıkanma nedenini anlattığı yıldız oyuncu dün sabaha kadar telefonunu kapattı ve kimseyle görüşmedi.

Ailesi İstanbul’da yaşadığı için son transferinde Fenerbahçe’nin devreye girmesiyle çok heyecanlanan Efecan’ın yaşadığı travmayı atlatması için bütün takım arkadaşları ve yöneticiler seferber olmuş durumda.

ALANYA’YI ÇOK SEVİYOR

8 yıl formasını giydiği Alanya’ya maal olan ve ayrılırken de kulübüne para kazandırarak ayrılmayı isteyen Efecan’ın yönetimle ön protokol imzaladığı bu yüzden sezon sonu boşa çıkmayacağı Alanya cephesinden öğrenilirken Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuya 2,5 yıl için 2 milyon Euro ödemeyi kabul ettiği bilgisi de edinildi.

Efendiliği, düzğün aile yaşamı, saha içindeki hırsıyla Fenerbahçe’ye önemli katkı sağlaması, beklendiği için başlatılan girişimin devam edip etmeyeceği merak konusu

 

Haberin Devamı

GALATASARAY VE TRABZONSPOR DA İSTİYORDU

32 yaşındaki deneyimli oyuncunun ismi altyapısında yetiştiği eski takımı Galatasaray ve Trabzonspor anılıyordu.

Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Efecan Karaca için Trabzonspor'dan resmi teklif almadıklarını söylemişti.

FARIOLI: EFECAN YERİ DOLDURULAMAZ BİR OYUNCU, GELEN TEKLİFLER BENİ RAHATSIZ EDİYOR

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Fenerbahçe'nin temaslarda bulunduğu Efecan Karaca ile ilgili konuşmuştu.

İtalyan teknik adam Efecan Karaca takımda kalacak mı? sorusuna, ''Efecan Karaca, takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir Transfer yapmaktan daha önemli. Oyuncularıma gelen transfer teklifleri beni rahatsız ediyor, çünkü onların kafasını karıştırıyor.'' yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

SERDAR DURSUN VE OZAN TUFAN UEFA LİSTESİNDE

Konferans Ligi’nde Slavia Prag ile karşılaşacak F.Bahçe ara transferde kadroya sadece Ozan Tufan’ı katabilirken, milli futbolcu ile beraber Serdar Dursun da UEFA listesine eklendi. Kiralık giden Meyer, Rossi, Crespo, Çağtay ve Burak UEFA kadrosuna yazılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!