Son Dakika: Edin Dzeko'nun menajerinden Fenerbahçe'ye kaleci önerisi! Mattia Perin iddiası...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Edin Dzekonun menajerinden Fenerbahçeye kaleci önerisi Mattia Perin iddiası...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2023 09:38

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, yeni sezonda kaleyi güvenilir bir yabancı isme emanet etmek adına da temaslarda bulunuyor. Son olarak Edin Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci, oldukça kariyerli bir ismi transfer adına Fenerbahçe'ye önerdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de yeni sezon kadro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ryan Kent sonrası Edin Dzeko transferini de açıklayan Sarı-Lacivertliler, kale konusunda da temaslarda bulunuyor.

KALECİ KONUSU GÜNDEMDEKİ YERİNİ KORUYOR

Fenerbahçe'de yeni sezon için olası yabancı kaleci transferi, rafa kalkmış değil. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni sezonda kaleyi güvenilir yabancı bir eldivene emanet etmek istediği belirtiliyordu.

Bu doğrultuda birçok önemli kaleci, Sarı-Lacivertliler'in gündemine gelmişti. Dinamo Zagreb'in başarılı kalecisi Dominik Livakovic ve Manuel Neuer'in dönecek olması nedeniyle Bayern Münih'ten ayrılması gündemde olan Yann Sommer'in isimleri öne çıkıyordu.

İRFAN CAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Fenerbahçe'e yabancı kaleci transferinin Altay Bayındır'ın ayrılması ile gerçekleşeceği belirtiliyordu. Sarı-Lacivertliler, sezonun son bölümünde sergilediği başarılı performansla dikkat çeken İrfan Can Eğribayat'ı kadroda tutacak hamleyi gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, sezon başında 500 bin Euro bedelle Göztepe'den kiraladığı İrfan Can için anlaşmada yer alan satın alma opsiyonunu kullandı. Bu transfer için İzmir ekibine 1.2 milyon Euro bonservis bedeli ödenirken başarılı kaleci ile de 2027 yılına kadar sözleşme imzalandı.

SON ADAY PERIN

Fanatik'in derlemesine göre; İtalyan basını, Edin Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci'nin Fenerbahçe'ye başka bir oyuncusunu daha önerdiğini yazdı. Buna göre Lucci, Fenerbahçe Yönetimi'ne Juventus'un kalecisi Mattia Perin'i getirebileceğini iletti.

Bu sezon Juve'de 18 resmi maçta kaleyi koruyan 30 yaşındaki file bekçisinin daha fazla forma bulacağı bir takıma gitmek istediği belirtildi. Yönetim, bu teklifi değerlendirmeye aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!