Son dakika: Beşiktaş'ın yeni transferi Romain Saiss İstanbul'a geliyor! Sözleşme süresi ve maaşı...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Beşiktaşın yeni transferi Romain Saiss İstanbula geliyor Sözleşme süresi ve maaşı...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2022 10:55

Beşiktaş, daha önce transfer ettiği Gedson Fernandes'in ardından yeni döneminin ilk transferini gerçekleştiriyor. Siyah-beyazlıların yeni stoperi Romain Saiss bu akşam İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş, sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan Domagoj Vida'nın yerini dolduruyor. Son olarak Premier Lig ekibi Wolverhampton forması giyen Romain Saiss, bu akşam Beşiktaş için İstanbul'a geliyor. 32 yaşındaki stoper bu akşam saat 22:00'da İstanbul'da olacak.

Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Faslı oyuncunun sözleşme detayları da belli oldu.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve genel menajer Ceyhun Kazancı'nın yürüttüğü transfer görüşmelerinde 32 yaşındaki stoperle 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Beşiktaş'tan yıllık 1.5 milyon euro kazanacak olan Saiss, maç başı ve bonuslarla birlikte 500 bin euro daha kazanabilecek.

Siyah-beyazlı kulüp oyuncuya 6 gidiş dönüş uçak bileti, ev kirası ve araba da verecek.

DJURIC KARAR DEĞİŞTİRDİ

Beşiktaş’ın santrfor adaylarından biri olan Djuric konusunda İtalyan basını flaş gelişmeyi duyurdu. Önce Salernita’daki sözleşmesini uzatmayacağı bilgisi geçilen Boşnak golcünün, gelinen durumda kulübünde kalmaya daha yakın olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ’ın yanı sıra Fiorentina ve Napoli’nin de durumu takip ettiği belirtilirken, futbolcunun 2+1 yıllık sözleşmeye “Evet” diyebileceği aktarıldı.

FORVET ADAYLARI

Yeni sezon öncesinde kadrosunu 2 yeni forvetle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, dün konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Çebi, "Forvette ilk önceliğimiz Wout Weghorst. Hollandalı oyuncu son durumunu ve son kararını çarşamba günü bize iletecek" ifadelerini kullandı.

Ada ekibi Burnley’in Hollandalı golcüsü Wout Weghorst için de girişimlerine tam gaz devam eden Kara Kartal, oyuncunun kulübüyle yaklaşık 200 bin Euro kiralama ücreti karşılığında anlaşmaya varmıştı. Ancak Türkiye’den Fenerbahçe başta olmak üzere İngiltere, Hollanda ve Almanya’dan da talipleri bulunan deneyimli yıldız, henüz kararını veremedi.

Sörloth da listede

Kartal, forvet için uzun süredir gündemde bulunan Alexaner Sörloth için de temaslarda bulunuyor.

Yönetim, Norveçli golcüyü Türkiye’ye dönme konusunda ikna etti ancak kulübü RB Leipzig’le anlaşma sağlayamadı. Başarılı futbolcu için kulübüne 6 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay önerisinde bulunsa da Alman ekibinin 10 milyon Euro’luk ısrarını henüz kıramayan Siyah Beyazlılar, temaslarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Leipzig’in istediği miktarda bir teklifi kimseden alamaması bu transferde Beşiktaş’ın elini güçlendiriyor.

Hedefte 2 forvet var

Siyah-Beyazlılar, 27 Haziran’daki yeni sezon kampına hedefledikleri 2golcüdenbirini yetiştirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda yönetim, Fransız ekibi Nice’ten Kasper Dolberg içinde temaslarını hızlandırmış durumda.

Danimarkalı golcüyü kiralamak için kulübüne yaptığı ilk teklif geri çevrilen yönetim, Nice’in kapısını bu kez satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle çalacak.

Bu 3 isme ek olarak başka futbolcularla da temaslarını gizlilikle yürüten idareciler, takıma özellikle bitiricilik anlamında önemli katkı sağlayacak golcüler almayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Cenk Tosun'da sona doğru

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin yaptığı çağrıya olumlu yanıt verip Siyah-Beyazlılar’la pazarlıklara başlayan Cenk Tosun, yeni sezonda Beşiktaş forması giymeye bir adım daha yaklaştı.

İngiltere Premier Lig ekibi Everton’la sözleşmesinin sona ermesi sonrasında bedelsiz olarak Kara Kartal’a katılmayı planlayan 31 yaşındaki golcünün menaceri aracılığıyla yaptığı pazarlıklarda son aşamada olduğu ifade edildi.

İki tarafın da olumlu tutumu sonrasında sürecin yakın dönemde tamamlanması ve Cenk Tosun’un 27 Haziran’da başlayacak yeni sezon çalışmalarına katılması bekleniyor.

KAZIMCAN KARATAŞ İÇİN 20 MİLYON TL

Beşiktaş, öz kaynak düzeninden yetişen Rıdvan Yılmaz için Almanya Bundesliga ekibi Frankfurt’la 6,5 milyon Euro’ya anlaşma sağlamıştı. Genç oyuncu için Frankfurt’un teklifine onay verilmesi sonrasında sol bek hattını güçlendirmek için çalışmalar başladı. Bu doğrultuda yönetim, 2 isim üzerinde duruyor. Süper Lig ’de yeni sezonda devam edecek olan 8+3 kuralı sebebiyle bu bölgeyi yerli bir isimle doldurmak durumunda bulunan yönetim, ilk olarak Altay’dan Kazımcan Karataş için girişimlerini hızlandırmış durumda. Genç sol bek için kulübüne yaptığı yaklaşık 20 milyon TL’lik teklifine 2 milyon Euro’luk geri dönüş alan idareciler, bu bedele ek olarak sonradan satıştan pay da eklemeyi planlıyor.

Haberin Devamı

EREN ELMALI TAKASINDA YENİ İSİM

Sol bek hattında bir diğer hedef konumunda bulunan Kasımpaşa’dan Eren Elmalı için ilk olarak kulübüne Ajdin Hasic’i öneren yönetim, beklediği geri dönüşü alamadı. Bu gelişme sonrasında Kara Kartal’ın, geçen sezonun ikinci yarısında Başakşehir’e kiralık olarak gönderdiği Salih Uçan’ı Kasımpaşa’ya takasta verebileceğini ilettiği belirtildi.

SİVASSPOR GÜVEN YALÇIN İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Avrupa’da önce gruplara kalmak, ardından da gruplardan çıkmayı hedefleyen Sivasspor ’da teknik direktör RızaÇalımbay, transferde takıma seviye atlatacak isimler istiyor. Bu doğrultuda yönetime listesini sunan Kırmızı-Beyazlılar’ın hocasının, listesinin en üstlerinden Beşiktaş ’taki sözleşmesi sona eren Güven Yalçın yer alıyor. Siyah-Beyazlılar’da bir türlü takımın devamlı oyuncusu olamayan Güven kariyerinde yeni bir sayfa açma hedefiyle yola çıkarken, daha fazla şans bulabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Oyuncu, şu anda Antalya’da yeni sezona hazırlanıyor. Bu noktada devreye giren Yiğidolar da transferi bitirmek adına tüm şartları zorluyor.

Haberin Devamı

En önemli arayış forvette

İç Anadolu ekibinde Yatabare ile yola devam edilirken, kiralık oyuncular Kayode ve Konate ile yola devam edilmedi. Forvete en az iki takviye yapacak olan Sivasspor’un önceliği Güven transferinde mutlu sona ulaşabilmek. Oyuncunun menaceri ile bu hafta içerisinde yapılacak görüşmelerin ardından transferin netlik kazanacağı bildirildi. Güven Yalçın da Avrupa faktörü nedeniyle Sivasspor’un önerisine oldukça sıcak.

LARIN BEŞİKTAŞ'I SİLDİ

Beşiktaş ile sözleşmesi biten ve yeni sözleşme görüşmelerinden sonuç alamayan Cyle Larin, Instagram hesabından Beşiktaş içerikli paylaşımları kaldırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!