Sivasspor 1-0 Çaykur Rizespor (Maç özeti)

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor 1-0 Çaykur Rizespor (Maç özeti)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2024 15:32

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan taraf, 1-0'lık skorla Sivasspor oldu. Kırmızı - beyazlılar, bu sonuçla birlikte yenilmezlik serisini 3 maça yükseltti.

Haberin Devamı

EMS Yapı Sivasspor ile Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında kozlarını paylaştı. Birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan taraf Sivasspor oldu.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golü 30. dakikada frikikten Rey Manaj kaydetti.

Sivasspor 1-0 Çaykur Rizespor (Maç özeti)

Bu skorun ardından yenilmezlik serisini 3 maça yükselten Sivasspor, 33 puana ulaştı ve 9. sırada yer aldı. 3 maçtır kazanamayan Rizespor ise 36 puanla 6. basamakta yer buldu.

Sivasspor gelecek hafta Hatayspor deplasmanına çıkacak. Rizespor ise Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

12. dakikada Varesanovic, Shelvey’in pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluştu. Varesanovic'in sert şutunda kaleci Ali Şaşal topa hakim oldu.

17. dakikada Shelvey’den kazandığı topla ceza sahasına giren Akintola'nın şutunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.

30. dakikada Manaj ceza sahası yayının gerisinden kullandığı serbest vuruşta topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

40. dakikada Shelvey’in pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Taha Şahin kaleciyi çalımladı ancak vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

42. dakikada Akintola’nın artasında ceza sahası içerisinde defansa çarpan top kaleye yöneldi. Ali Şaşal topu kale çizgisi üzerinden çıkartmayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!