Sergen Yalçın'dan öz eleştiri: Oyuncuları konsantre edemedik

Güncelleme Tarihi:

Sergen Yalçından öz eleştiri: Oyuncuları konsantre edemedik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2024 23:25

Trendyol Süper Lig’in 31’inci haftasında Antalyaspor, sahasında MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 31’inci haftasında Antalyaspor, sahasında MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyun olarak çok tatmin edici bir oyun oynadıklarını söylemenin zor olduğunu belirtirken, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Antalyaspor, Süper Lig’in 31’inci haftasında sahasında oynadığı maçta MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların golünü Erdoğan Yeşilyurt atarken, başkent temsilcisi Ankaragücü’nün golünü ise Efkan Bekiroğlu kaydetti.

YALÇIN: OYUN OLARAK ÇOK TATMİN EDİCİ BİR OYUN OYNADIĞIMIZI SÖYLEMEK ZOR

Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar konsantre olarak dönmenin kolay olmadığını kaydeden Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Bunun sıkıntısını yaşadık. Çok da oyuncuları konsantre edemedik. Oyun olarak çok tatmin edici bir oyun oynadığımızı söylemek zor. Beklediğimiz oyunun çok gerisindeydik. Geldiğimizden beri takım çok iyi oyunlar oynadı ama arada böyle oyunların minimuma düştüğü maçlar doğal olarak olacak. Uzun bir lig oynuyoruz. Her maç aynı performans gelmez. Anadolu takımı olarak zaman zaman düşüşler bekliyoruz. Antalyaspor’un hedefleri içerisinde ilk 10’da olmayı ve bu pozisyonu korumaya devam etmek istiyoruz. Rizespor maçına iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

BELÖZOĞLU: GALİBİYETİ KAÇIRAN TARAF OLDUK

2019 senesinde Antalya deplasmanından dönerken kazada hayatını kaybeden taraftarlara baş sağlığıyla sözlerine başlayan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Buraya gelen taraftarın da Ankara’ya sağ salim dönmesini temenni ediyorum. Kazanmayı isteyen oyun anlamında da sahada net bir şekilde daha da hak eden taraf olduğumuzu düşünüyorum. Antalyaspor iyi takım, tehlikeli oyuncuları var. İyi de bir hocaları var. Galibiyeti kaçıran taraf olduk. Bu bir puan bize ne kazandırır ne kaybettirir ona bakacağız. 13’üncü beraberliğimizi aldık. Tüm beraberliklerde kazanabilecek oyun oynadık. Puan anlamında 12-14 puan arasında daha üstte olabilirdik. Ankaragücü’ne yakışır bir şekilde güvenli alanda bitirmek istiyoruz. Galibiyet oyunuyla kulübümüzü ligde iyi bir konuma getirip, kupada finale çıkarak Ankaragücü’ne yakışacak performansı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!