Şenol Güneş'li Ay-Yıldızlılar'ın ilk sınavı TEK MAÇ! iddaa'da banko...

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşli Ay-Yıldızlıların ilk sınavı TEK MAÇ iddaada banko...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 12:22

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2020 elemeleri H Grubu ilk maçında Arnavutluk’a konuk oluyor. Misli.com’dan TEK MAÇ olarak oynanabilecek karşılaşma, Şenol Güneş'in de Ay-Yıldızlılar ile ilk sınavı olacak. İşte detaylar...

Haberin Devamı

TÜRKİYE

- Ozan Kabak ilk kez A milli formayı terletecek. Devre arasında 11 milyon euro karşılığında Galatasaray’dan Stuttgart’a transfer olan genç stoper, Çağlar Soyüncü ile birlikte savunma tandemini oluşturacak.

- Mehmet Topal’ın ardından İrfan Can Kahveci de sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkartıldı.

- Ozan ve Çağlar'ın dışında Merih Demiral, Mehmet Zeki Çelik, Dorukhan Toköz ve Yusuf Yazıcı gibi genç isimler, hem ülke içinde hem de ülke dışında bizlerin gurur duymasını sağlayacak performanslar ortaya koyuyorlar, övünç kaynağımız oldular...

ARNAVUTLUK

- Rakibimiz teknik patronu Christian Panucci, takım üzerinde otorite kurmakta zorluk çekiyor gibi bir izlenim edindik...

- Kadronun önemli isimlerinden Lazio kalecisi Thomas Strakosha, uçağını kaçırdığını söyleyip kampa geç katılmak üzereydi ama Panucci, "Hiç gelme!" dedi... Sol bek Ermir Lenjani sosyal medya hesabından; "Benim bu formaya olan aşkım, senin bana olan nefretinden daha fazla" yazdı ve kadroya gelmedi. 

Haberin Devamı

- Tüm bu gelişmeler sonrası Albacete’den Rey Manaj ve Malaga’dan Keidi Bare’yi kadroya eklemek isteyen Panucci, bu sefer de İspanyol ekiplerinin bürokrasi duvarına takıldı ve hem Albacete hem de Malaga, kendilerine 15 gün önceden tebliğ yapılmadığı için oyuncularını göndermediler.

BU İSTATİSTİKLERE BAKMADAN GEÇMEYİN!

- A Milli TakımıMIZ, UEFA Uluslar Ligi’nde çıktığı 4 maçta da gol yedi. (KG var)

- Oynadığımız son 2 resmi maç 2.5 gol altı tamamlandı. (2.5 alt)

- Arnavutluk’un UEFA Uluslar Ligi’nde oynadığı 4 maçın 3’ü 2.5 gol altı tamamlandı. (2.5 alt)

- Arnavutluk’un sahasında, Türkiye’nin deplasmanda çıktığı son 7 resmi maçın 4’ü 2-3 gol aralığında tamamlandı. (2-3 gol)

MİSLİ.COM ÜYELERİNİN TERCİHİ TÜRKİYE’DEN YANA!

İddaa bülteninde TEK MAÇ olarak yer alan "Arnavutluk – Türkiye" karşılaşması için Misli.com üyelerinin tercihi A Millilerimiz'den yana. %31’lik oranla Ay-Yıldızlılar'ın karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağını düşünen üyeler, bir diğer tercih olarak 2.5 gol üzerini seçmiş görünüyor.

MİSLİ.COM YAZARI YETKİN ETKİN NE DİYOR?

Haberin Devamı

Türkiye, yeni bir maceraya başlıyor. Şenol Güneş'in göreve gelişi çok sansasyon yarattı ama aday kadroya çağırdığı isimlere bakılırsa kısa zamanda başarıyı istediğini gösteriyor. Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu gibi abilerin yanına Merih, Ozan, Dorukhan gibi oyuncular eklenince mücadeleci ve düzenli bir takım izlenimi verebiliriz. Cengiz Ünder ve Mehmet Topal sakatlıkları nedeniyle yok ama dediğim gibi ilk maçı kazanarak başlarsak bunun morali bizi üst seviyeye çıkartır. Taraf bahsi riskli gelenler için az gol denemesi daha mantıklı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!