Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran biyografi ve kariyer bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran biyografi ve kariyer bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2024 15:44

Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkan Adayı olduğunu ifade etmesinin ardından biyografisi ile merak edilen isim oldu. Daha önce Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminde bulunan Sadettin Saran, bir dönem Borussia Dortmund hisselerinden de bir kısım satın alan Sadettin Saran, 1 yıllık hissedarlık sürecinin ardından 2005 yılında tüm hisselerini satarak ayrıldı. Peki, Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Sadettin Saran, Türk iş insanı ve Saran Holding'in kurucusu olarak bilinir. 1964 yılında doğmuştur. Özellikle spor, medya ve enerji sektörlerinde önemli yatırımlarıyla tanınır. Aynı zamanda, spor yöneticiliği ve sosyal sorumluluk projelerinde de aktif bir rol almaktadır.

Saran, eğitimini İstanbul Alman Lisesi'nde tamamlamış, ardından İsviçre'nin Lozan kentinde bulunan Ecole Hôtelière de Lausanne'den mezun olmuştur. İş hayatına ailesinin şirketinde başlayan Sadettin Saran, daha sonra kendi işini kurarak Saran Holding'i büyütmüştür. Holding, başta medya ve spor olmak üzere, enerji, savunma ve teknoloji sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.

Saran, spor dünyasında da önemli bir figürdür. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden biri olarak bilinir ve çeşitli zamanlarda kulübün yönetim kurulunda görev almıştır. Aynı zamanda, boks ve diğer spor dallarına yatırım yapmasıyla da tanınır.

Haberin Devamı

BİR DÖNEM HÜLYA AVŞAR'LA BİRLİKTELİK YAŞAMIŞTI

Sadettin Saran, üç evlilik yaşadı. Son evliliği 2017 yılında boşanma ile sona erdi. Fenerbahçe yönetimine girdikten sonra magazin basınının da ilgisini çeken Saran, 2007 ile 2011 yılları arasında Hülya Avşar ile birlikteydi. Son olarak, Emina Jahoviç ile birlikte olduklarına dair haberler ve fotoğraflar magazin basınını süsledi.

Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran biyografi ve kariyer bilgileri

BAKMADAN GEÇME!