Resmi açıklama geldi: Altay için Fenerbahçe ile anlaştık

Güncelleme Tarihi:

Resmi açıklama geldi: Altay için Fenerbahçe ile anlaştık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2019 14:22

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, genç kalecileri Altay Bayındır'ın transferi konusunda Fenerbahçe'yle anlaştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Beştepe Tesisleri'nde, transferle ilgili olarak AA muhabirine konuşan Başkan Yiğiner, "1,5 milyon avroya Altay'ı Fenerbahçe'ye vereceğiz. Onlar şu an futbolcuyla anlaşmaya çalışıyorlar. Bugün yarın imzayı atarlar." ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü olarak çok sayıda kaleci yetiştirdiklerine dikkati çeken Yiğiner, "Biz yönetim olarak kaleci Altay Bayındır konusunda Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardık. Yöneticiler sanırım Altay ve menajeriyle görüşüyorlar. İnşallah hayırlısı olur." değerlendirmesinde bulundu.

Altay Bayındır'ın menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü'nün genç file bekçisi Altay Bayındır transferini kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. Ankaragücü Kulübü'yle anlaşan Fenerbahçeli yetkililer, genç file bekçisinin menajeriyle ilk görüşmeyi yaptı. İki tarafta birbirlerine şartlarını iletti. İkinci görüşmenin ardından imzaların atılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Altay Bayındır'ın menajeri Mehmet Ali Çalışkan'ın Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı özel açıklamada Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nün istediği bonservis bedelini ödemeyi kabul ettiğini belirtti. Çalışkan, "Beşiktaş ve Galatasaray'ın da Altay'a bir ilgisi söz konusu ancak Ankaragücü'nün istediği rakamı Fenerbahçe ödemeyi kabul etti. Biz de Fenerbahçeli yetkililer ile ilk görüşmeyi yaptık. Şartları konuştuk. İkinci bir görüşme olacak. Transfer yüksek ihtimalle sonuçlanacak" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!