Rekora koşan Galatasaray'ın konuğu Antalyaspor! Muhtemel 11...

Güncelleme Tarihi:

Rekora koşan Galatasarayın konuğu Antalyaspor Muhtemel 11...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2023 07:00

Türkiye Kupası dahil son 11 maçı kazanan Okan Buruk’lu Aslan, önümüzdeki 3 karşılaşmayı da galibiyetle kapatırsa seriyi 14’e çıkarıp kulüp tarihinin rekorunu kıracak. G.Saray’ın tam kadro çıkacağı maç öncesi Antalya’da 5 eksik var.

Haberin Devamı

Galatasaray, Süper Lig’in 20. haftasında bugün Fraport TAV Antalyaspor’u konuk edecek. Nef Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

Ligde son 8 maçını da kazanan lider sarı kırmızılılarda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Son 5 maçta sadece 2 puan toplayan Antalyaspor ise 5 oyuncusundan yoksun mücadele edecek. Akdeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Fredy, Ghacha, Wright ile cezalı Fernando ve Kudryashov oynamayacak. Ziraat Türkiye Kupası da dahil Galatasaray’ın başında çıktığı son 11 maçtan galibiyetle ayrılan teknik direktör Okan Buruk, 3 karşılaşmadan daha zaferle ayrılması durumunda seriyi 14’e çıkarıp yeni bir rekor kıracak. 1987-88 sezonunda Mustafa Denizli yönetimindeki sarı kırmızılı takım, üst üste 13 maçtan galibiyetle ayrılarak kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisini yakalamıştı.

Haberin Devamı

Rekora koşan Galatasarayın konuğu Antalyaspor Muhtemel 11...

KASIMPAŞA-BAŞAKŞEHİR

Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanacak diğer maçta Kasımpaşa, Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!