PSG, Mbappe'nin posterini stattan söktü! Krizde Real Madrid ve sadakat bonusu detayı...

Güncelleme Tarihi:

PSG, Mbappenin posterini stattan söktü Krizde Real Madrid ve sadakat bonusu detayı...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2023 07:00

Fransa’da 2 yıldır süren Kylian Mbappe bilmecesi hâlâ çözülebilmiş değil...

Haberin Devamı

PSG yönetimi tüm ısrarlarına rağmen oyuncuyu kalma konusunda bir türlü ikna edemiyor. Sportif direktörlüğe Louis Campos’un gelişi bile onun Real Madrid’e gitme isteğini engelleyemedi. Neymar ile bir türlü uyum gösteremeyen, tkımdaki liderlik konumunu kimseyle paylaşmak istemeyen ve aslında bunu bir anlamda gitmek için bir bahane olarak kullanan Mbappe, Paris ekibi ile gemileri tamamen yaktı.

YENİ BERNABEU'NUN YILDIZI OLACAK

Esasında Kylian Mbappe’nin ısrarla PSG ile sözleşme yenilememe isteğinin altında Real Madrid’den alacağı sadakat bonusu yatıyor.

PSG yönetimi sözleşme süresi dolmadan oyuncuyu satmak istese de Mbappe buna da izin vermiyor. Hatta Barcelona’nın, kulübü ile yaptığı gizli görüşme bile sonuçsuz kaldı. Fransız futbolcu bonservissiz olarak Madrid’de giderse tam 80 milyon Euro sadakat bonusu alacak. Real Madrid Başkanı Florentino Perez de 2024’te açılacak yeni Bernabeu Stadı’nı Mbappe transferiyle taçlandırmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

BU SAVAŞ NEREYE KADAR SÜRECEK BİLİNMİYOR

PSG’de sezon öncesi takımla birlikte Japonya turuna götürülmeyen Fransız yıldız ligin başlamasıyla birlikte yine forma giyemeyecek. Teknik direktör Luis Enrique bu sorunun bir an önce tamamen çözülmesini ve Mbappe’nin satılmasını istiyor ancak kulüp yönetimi 2018’de tam 180 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği oyuncuyu bir şekilde ciddi bir fiyata satmaya kararlı. Bir ara PSG’nin resmi sitesinden profili tamamen kaldırılan oyuncunun son olarak Parc des Princes Stadı’nın dışındaki tüm posterleri sökülüp atıldı. PSG ile Mbappe arasındaki savaş daha ne kadar sürecek bilinmiyor.

PSG, Mbappenin posterini stattan söktü Krizde Real Madrid ve sadakat bonusu detayı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!