Patrick Kluivert: 'Gereksiz kırmızı kartlar maçın gidişatını değiştiriyor'

Güncelleme Tarihi:

Patrick Kluivert: Gereksiz kırmızı kartlar maçın gidişatını değiştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2023 23:07

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, 2-1 mağlup oldukları Kasımpaşa maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Galibiyet için sahaya çıktık ama gereksiz kırmızı kartlar görmek maçın gidişatını değiştiriyor" dedi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’ya 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hayal kırıklığı yaşadıkları bir müsabakayı geride bıraktıklarını aktaran Kluivert, "9 kişi kalınca 11 kişiye karşı oynarken istediğinizi yapmak zor olabilir ama sonuna kadar cesurca yüreğimizi ortaya koyarak futbolumuzu yansıtmaya çalıştık. İşin neticesinden hayal kırıklığı yaşadığımız bir mağlubiyet oldu. Galibiyet için sahaya çıktık ama gereksiz kırmızı kartlar görmek maçın gidişatını değiştiriyor. Sonuna kadar mücadele vardı. Futbolcularımıza buna rağmen teşekkür etmek istiyorum. Bu maçı hızlıca üstümüzden atmamız gerekiyor. Beşiktaş’a karşı oynayacağız. Hazır şekilde odaklanmamız ve hazırlanmamız lazım. Umarım istediğimiz futbolu ortaya koymaya devam ederiz" şeklinde konuştu.

"Vedat Karakuş sahaya çıkınca performansını ortaya koyacağından eminiz"

Haberin Devamı

Beşiktaş ile oynayacakları 3. hafta erteleme maçında iki kalecisinin de oynayamayacak olması ile ilgili yöneltilen soruya Kluivert, "Çok fazlasıyla ters köşe olabilir ama Vedat Karakuş’umuz var. O da gayet iyi kaleci. Tüm antrenmanlarda takımla hazırlanan futbolcu. Bir sürü kaleci kaybetmiş olabiliriz ama kalecimiz var. Vedat sahaya çıkınca performansını ortaya koyacağından eminiz” yanıtını verdi.

Kemal Özdeş: "Bu maç istediğimiz oyunu oynamadık"

Maçın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş basın toplantısında açıklamalarda bulundu. "Garip bir maç oldu" diyerek sözlerine başlayan Özdeş, "Kariyerimde ilk kez bir maçta kazandığımız 3 puana çok fazla sevinemedim. Eksiklerimiz vardı. Risk alarak oynayanlar vardı. Yine de maçın ilk 20 dakikası benim için referans oldu. İlk 20 dakika 11’e 11 iken istediğimiz oyunu oynadık. Pas bağlantılarını kaleden kesmeye çalıştık ve etkili olduk. Etkili oyuncuları var. 20. dakikada kalecinin kartından sonra 1-0 öne geçtik. İkinci kırmızı kart o dakikadan 35’ten 45’e kadar çok kötü gidiyordu. Devre arasında rakibin 9 kişi oynamasının doğru oynamadığımızda problem olacağını söyledik. İkinci yarıya iyi başladık. 2-0 öne geçtikten sonra oyunumuz bozuldu. Rakip geri dönmek için oldukça risk aldı. Aldığı riski değerlendiremedik. Maçın son bölümünde hakem penaltı verdi. Yaptığımız bütün hamleleri topa sahip olmak için yaptık. Rakip gol bulsa puan alabilirdi. Bu maç istediğimiz oyunu oynamadık. Hafta sonu oynayacağımız Karagümrük maçına hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!