Ozan Tufan'dan Arda Güler ve Real Madrid yorumu

Güncelleme Tarihi:

Ozan Tufandan Arda Güler ve Real Madrid yorumu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2023 20:55

İngiltere Championship’te Hull City forması giyen Ozan Tufan, Arda Güler'in Real Madrid'e transferini ve bireysel futbol yaşantısını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İngiltere Championship’te Hull City forması giyen Ozan Tufan, Asist Analiz ekranlarında Arda Ün’ün sorularını yanıtladı. Milli oyuncu, kariyeri ve hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Hull City’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, “Fenerbahçe’de 7 yıl boyunca iyi şeyler yapmaya çalıştım. Acun ağabey ve hocanın beni istemesiyle de Hull City’e geçtim. Kolay olmayan bir süreçti ama hızlı bir adaptasyon aşaması oldu. Hull City’de olmaktan mutluyum” şeklinde konuştu.

“BU SENEKİ HEDEFİMİZ PREMIER LİG’E ÇIKMAK”

Bu seneki hedeflerinden bahseden Tufan, “Bu sene tek hedefimiz Play-Off veya ilk 2’den Premier Lig’e çıkmak. Çok çalışıyoruz bunun için. Hayalini kuruyoruz, bunu yaşamak istiyoruz. Acun ağabey, bu hayalinde ona yardımcı olmamı istemişti. Ben de bunun arzusu içerisindeyim” diye konuştu.

Haberin Devamı

“AKLIM VE KAFAM ŞU AN ÇOK RAHAT”

Avrupa futbolunun önemine değinen 28 yaşındaki oyuncu, “Avrupa’da futbol oynamak çok önemli, bu seviyeye gelmek çok kolay değil. Şu an fizik ve mental olarak kendimi o seviyede hissediyorum. Orada çok farklı bir antrenman var. Çok ağır bir antrenman metodu var. Türkiye’de böyle bir durum yok. En önemli şeyin bu antrenman süreci olduğunu düşünüyorum. Hull City’de en golcü sezonumu geçirdim. Bunu Türkiye’de yapabilseydim belki kalıcı olurdum. Fenerbahçe’deki kısa bir dönemem bitti. Şimdi İngiltere’de daha tempolu, futbol anlayışının ve fiziğin daha yüksek olduğu ligde oynamaktan keyif alıyorum. Yarın keşke bunu da yapsaydım dememek için bugün her şeyimi veriyorum. Aklım ve kafam şu an çok rahat” dedi.

“HER ŞEYİMİ PAYLAŞTIĞIM ÇAĞLAR VAR”

İspanyol ekip Atletico Madrid’in yeni transferi Çağlar Söyüncü ile çok yakın arkadaş olduklarını ifade eden Ozan Tufan, “Ben her şeyimi Çağlar Söyüncü’yle paylaşıyorum. Tatillerde sürekli beraberiz. Geçen sezon birbirimizle sık sık görüştük. Her şeyimi paylaştığım Çağlar var” şeklinde konuştu.

“ARDA’NIN YETENEĞİ VE FUTBOL AKLI TARTIŞILMAZ”

Arda Güler’in Real Madrid’e transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen milli oyuncu, “Arda için çok mutlu oldum. Son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden biriydi. Ailesi ve onun adına çok mutlu olduk. Çok gururlandık. Yeteneği ve futbol aklı tartışılmaz. Arda için çok doğru bir yer. İnşallah büyük başarılar elde eder ve hepimizi gururlandırır” diye konuştu.

Haberin Devamı

“BENİ SAHADA TUTUYORLAR”

İngiliz taraftarlar hakkında yorumlarda bulunan Tufan, “Üst üste goller attıktan sonra taraftarlar benimle ilgili sürekli tezahürat yapmaya başladı. Ne yapsam bu tezahüratı yapıyorlar. Sahada tutuyorlar beni. İngiliz futbolunda çok nadir görülen bir şey. Kulüpte de ilk kez böyle bir şey yaşıyoruz. Çok gururlanıyorum. Stadımız sürekli doluyor. Taraftarlarımıza sezon sonu hediye vermek istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!