Mesut Özil'in "Kadıköy" yanıtı Fenerbahçelileri heyecanlandırdı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 21:31

Fenerbahçe'nin 3.5 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilen Mesut Özil, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Türkiye'de en sevdiği semtin "Kadıköy" olduğunu belirten Özil, "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü" sözleriyle sevgisini dile getirdi.

Haberin Devamı

Premier Lig devi Arsenal'la olan sözleşmesi Haziran 2021'de sona erecek olan ve Fenerbahçe ile 3.5 yıllık anlaşma sağladığı iddia edilen Mesut Özil, Twitter'dan takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Türk asıllı Alman futbolcu, bir takipçisinin, "İstanbul'da en sevdiğin semt hangisi?" şeklindeki sorusuna "Kadıköy" yanıtını verdi. Özil'in bu yanıtı sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırırken binlerce etkileşim aldı.

Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüğünü belirten Mesut Özil, "Almanya'da Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüm. Fenerbahçe, İspanya'daki Real Madrid gibi. Türkiye'nin en büyük kulübü." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de forma giyebileceğini belirten Mesut Özil, "Futbolculuk kariyerime son vermeden önce Türkiye ve ABD'de forma giymek istiyorum. Türkiye'ye gitmem söz konusu olursa sadece Fenerbahçe'ye giderim." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Rıdvan Dilmen'in en beğendiği Türk futbolcu olduğunu aktaran Mesut Özil, küçüklüğünde Nijeryalı Jay Jay Okocha'nın 10 numaralı Fenerbahçe formasını giydiğini de ifade etti.

SPOR ARENA'YI INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN 

Misli.com'a üye ol, Sanal Oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Sadece Misli.com'da, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!