Mesut Özil'den flaş açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2019 10:48

İsmi Fenerbahçe ile anılan Arsenal'in yıldız ismi Mesut Özil, hakkında çıkan haberlere cevap verdi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | Premier Lig takımlarından Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, hakkında çıkan 'ayrılacak' haberleri hakkında sessizliğini bozdu.

Arsenal'de forma şansı bulamayan ve ismi Fenerbahçe ile anılan Mesut, The Athletic'e özel röportaj verirken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil, ''Arsenal'den ayrılmayacağım. Arsenal için oynamayı seviyorum, 2021 yılına kadar buradayım. Buraya imza attığımda bunun benim hayatım için çok önemli olduğunu söylemiştim. 1-2 yıl oturmak için gelmedim.'' diye konuştu.

MİLLİ TAKIMI NEDEN BIRAKTI?

Yıldız futbolcu, ayrıca Almanya Milli Takımı'nı bırakması hakkında da konuşurken ''Almanya'da siyasetçiler bile bana karşı ırkçılıkta bulundu. Tanınmış kişilerin saldırısına uğradım ama takımdan birisi de 'Hey, bu adam bizim oyuncumuz' diyerek beni savunmadı. Herkes sustu...'' dedi.

Haberin Devamı

Mesut Özil, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf hakkında da konuştu ve Almanya'dan sert eleştiriler aldığını söyledi. 

Mesut, konu hakkında şu sözleri kullandı;

''TÜRKİYE CUMHURBAŞKANINA SAYGI DUYUYORUM''

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ve ben ona saygı duyuyorum. Merkel görüşmek isteseydi onunla da görüşürdüm. Almanya'da doğdum ama Türkiye benim bir parçam.

''BENİ ACIMASIZCA ELEŞTİRDİLER''

Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiğim fotoğrafın ardından Almanya'da beni linç ettiler, acımazısca eleştirdiler. 9 sene Almanya için oynadım, Dünya Kupası kazandım, her şeyimi verdim. Benim için çok zor dönemlerdi. İnsanlar beni sevmek zorunda değil ama saygı göstersinler.

''ÖZÜR DİLEMEMİ İSTEDİLER''

O fotoğrafın ardından özür dileseydim her şey bitecekti. Benden bunu istediler. Bunu asla yapmazdım. Niye böyle bir şey yapayım? Kiminle fotoğraf çektireceğimi sormam. Kendi kararlarımı vermekte özgürüm.

''ALMANYA'DA BÜYÜK SORUNLAR VAR''

Almanya'da gerçekten büyük sorunlar var. Irkçılık son zamanlarda çok arttı. İnsanlar benim değişmemi istiyor ama ben değişmeyeceğim.

Mesut Özilden flaş açıklama

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!