Konyaspor'da Dirk Kuyt sesleri! Anlaşma çok yakın... Açıklama geldi...

Güncelleme Tarihi:

Konyasporda Dirk Kuyt sesleri Anlaşma çok yakın... Açıklama geldi...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 13:54

Teknik direktör arayışlarını hızlandıran Konyaspor'da gündeme yeni bir isim daha geldi. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Dirk Kuyt hakkında açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Yeni teknik direktörünü belirleme noktasında acele etmeyen Konyaspor'da gündeme tanıdık bir isim daha eklendi.

Yeşil beyazlı ekip, ülkemizde daha önce Fenerbahçe'de oynamış ve son olarak ADO Den Haag'ı çalıştırmış Dirk Kuyt'u gündemine aldı.

Kuyt ile ilk görüşmeyi Sportif Direktör Ali Çamdalı gerçekleştirdi. Hollandalı ile yapılan görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlandığı iddia ediliyor.

Kuyt, Aykut Kocaman ile çalışmış ve önemli başarılara imza atmıştı. Fenerbahçe'de 3 sezon top koşturan Hollandalı yıldız 37 gol atma başarısı göstermişti. Kariyerini Feyenoord'da bitirerek ülkesi Hollanda'da teknik direktörlük hayatına başlayan Kuyt, Quick Boys kulübünde yardımcı antrenör olarak görev almıştı.

Ardından Feyenoord U19 takımının başında 48 maça çıkan 43 yaşındaki çalıştırıcı 1.54 puan ortalaması ile görevinden ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Ardından Hollanda 2.Lig ekibi ADO Den Haag'ın başına geçen kuyt, Çıktığı 17 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak görevinden ayrılmıştı.

KONYASPOR BAŞKANI ÖZGÖKÇEN'DEN AÇIKLAMA

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: "Aykut Kocaman’ın uygun olmayacağına karar verdik. Kuyt alternatiflerden bir tanesi. Kuyt ile ilgili bazı tereddütlerimiz var. Kafamızdaki modeli nasıl Konyaspor'da uygularız onu düşünüyoruz. İsmi açıklanmayan başka alternatifler de var. Yeni hoca Adana Demirspor maçına yetişebilir." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!