Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan Çağdaş Atan, Luyindama ve Hasan Ali Kaldırım açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor Başkanı Ali Çamlıdan Çağdaş Atan, Luyindama ve Hasan Ali Kaldırım açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2023 22:05

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Başkanı Ali Çamlı; Çağdaş Atan'ın ayrılığı, Luyindama ve Hasan Ali Kaldırım iddiaları hakkında Spor Arena'ya konuştu.

Haberin Devamı

Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı, Çağdan Atan'ın ayrılığı sonrası ilk kez konuştu. Transfer gündemine ilişkin soruları da yanıtlayan Çamlı, Luyindama ve Hasan Ali Kaldırım iddiaları hakkında konuştu.

ÇAĞDAŞ ATAN'IN AYRILIĞI

"Çağdaş Atan, bizim için değerli bir arkadaş. Kayserispor’da 1,5 seneye yakın bir süre görev yaptı. Kendisiyle herhangi bir rahatsızlığımız veya sıkıntımız olmadı. Kendisi çok sevdiğim ve değer verdiğim bir karakter. Böyle bir karar verdi. Kendisi, ailesi ve bundan sonra yaşayacağı süreç için hayırlısı olsun. Ayrılıklar bu işin bir gerçeği. Futbolun içinde bunlar var. Futbolda her zaman bu ayrılıklar olacaktır. Çağdaş Atan’ın, Kayserispor’dan başarılıyken ayrılması aslında en önemli konu. Burada hocaya karşı hiçbir kırgınlığımız filan asla söz konusu değil. Çağdaş hoca bugün beni aradı ve “Başkanım artık Kayserispor’da misyonumu tamamladığıma inanıyorum, sizden izin istiyorum” dedi. Bende anlayışla karşıladım. Kayserispor, büyük bir camia. Bizde Kayserispor’u bundan sonra daha iyi noktalara taşıyacak illa ki bir teknik adamla görüşüp, anlaşırız. Çağdaş Atan’ın ayrılmasıyla transfer tahtasının açılmamasının hiç alakası yok. Transfer tahtası zaten sona gelmiş durumda. Çağdaş Atan, bizim ailemizden bir parça gibi oldu. Bu sadece artık birazda başka yerlerde görev yapayım isteği ve bundan sonra birazda başka takımlarda görev yapma isteğidir. Bunun haricinde bir şey yok. Çağdaş Atan buraya geldiğinde de transfer tahtası kapalıydı. Bunu bahane etseydi zaten Kayserispor’a gelmezdi.
Henüz hiçbir teknik adamla görüşme gerçekleştirmedik. Ben şimdi şehir dışındayım, cuma günü döneceğim. Döndükten sonra oturup konuşuruz. Kayserispor için en doğru neyse onu da yaparız. Yönetim kurulunu toplayacağız. Başkan olarak tek başıma karar verme yetkisine sahip değilim. Bu bir yönetim konusu."

Haberin Devamı

HASAN ALİ KALDIRIM VE LUYİNDAMA İDDİALARI HAKKINDA

"Transfer tahtamızın açıldığını ilan etmediğimiz için elbette ki bir sürü görüşmeler yapıyoruz. Hazırlık yapıyoruz. Bunların içinde Hasan Ali Kaldırım’da var. Tahta açılmadan ben anlaşma yapsam ne olacak ki? Geçersiz bir anlaşma olur. Onun için ben Hasan Ali ile anlaştım desem bu ne kadar doğru olur? Luyindama’nın ismi hiç gündemimize gelmedi."

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!