Janssen yok Soldado ‘feda’ diyecek

Güncelleme Tarihi:

Janssen yok Soldado ‘feda’ diyecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 00:30

Ayak baş parmağında şişme olan Janssen, Karabük maçında forma giyemeyecek. Yine golcü sıkıntısı yaşayan Kocaman, mecburen sakatlığı tam olarak geçmeyen Soldado’yu oynatacak. Fernandao, kupada Adana Demir’e 2 gol atsa da lige hazır olmadığını düşünen tecrübeli hoca, son dakika değişikliği olması halindeyse tercihini Aatıf’tan yana kullanacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de Kasımpaşa maçı öncesinde olduğu gibi yine bir golcü krizi yaşanıyor! Sarı lacivertli ekipte Vincent Janssen, ayak baş parmağındaki şişlik nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek. Bu da teknik direktör Aykut Kocaman’ın planlarını bir kez daha alt üst etti. Sakatlığı bulunan Roberto Soldado’yu dinlendirmeyi hedefleyen Kocaman, Janssen’den gelen haber üzerine planlarını değiştirmek zorunda kaldı. 

Tecrübeli  teknik adam büyük ihtimalle İspanyol golcüyü sakat sakat Kardemir Karabükspor’a karşı sahaya sürecek. Kocaman, son dakika karar değiştirirse forvette Aatıf’a şans tanıyacak.

HOCANIN GÜVENCESİ YİNE ‘GOLCÜ’ GİULİANO

Kocaman, Kasımpaşa maçında yaşanan golcü sıkıntısı üzerine ileri uçta Alper’e şans vermişti. Potuk, girdiği iki-üç önemli pozisyonda golü kaydedememiş, Neustadter’in attığı ve takımı 1-0 öne geçiren golün asistini yapmıştı. F.Bahçe, Neustadter’in yanı sıra Giuliano (2) ve Valbuena’nın golleriyle maçı 4-2 kazanmıştı. Alper, bu kez sakat olduğu için Karabük maçında ikinci kez golcü pozisyonunda oynama şansını kaçırdı. Van Persie takımla çalışmalara başlasa da fiziksel olarak hâlâ daha hazır duruma gelemedi. Fernandao da, kupada Adana Demir’e 2 gol atsa da, Süper Lig için yeterli olmadığından Kocaman, diğer seçenekleri değerlendirecek. Karabük karşısında da aslında gol için en büyük koz son haftaların formda ismi Giuliano olacak.

Haberin Devamı

Zira Brezilyalı, forvet arkası oynasa da 18 karşılaşmada 8 gol ve 1 asiste imza attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!